Oldal frissítése

Bentiu 004-DAP-16607B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bentiu 004-DAP-16607B

Női órák nemcsak praktikus mutatója az idő, hanem a szemet gyönyörködtető divatos kiegészítőként. Azt is emlékszik a legfrissebb gyártók, hogy minden termék megfelel a minőségi és érdekes design. Nézze Bentiu pontosan esnek ebbe a csoportba tartozik, ráadásul meg is vásárolni őket áron, ami sok egy hölgy vagy egy férfi vásárol ajándékot értékelik. Ezek az elegáns karóra alkalmas minden alkalomra. Kerek egyszerű számlap római számjeggyel egy finom, fehér és ezüst kombináció gazdagon bélelt fényes kövek. A zenekar van kivezetve műbőr színe fehér.

fontos funkciók

  • Elegáns női karóra
  • Luxus Formatervezés
  • Fémház, gumis
  • Szíj műbőr
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Megbízható kvarc szerkezet

szabványos minőségű

Ház Bentiu női órák készülnek nemesfémből, amely tartozik egy teljesen hagyományos anyagok. Dial borított ásványi üveg, amely ellenáll a kisebb mechanikai sérülésektől. Součástí je rovněž kvalitní quartzový bateriový strojek, který zaručuje přesné měření času.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női
Kód:  KHO8806
Termékszám:  8592445104334

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20