Oldal frissítése

BENTIME BOX BT-12082A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BENTIME BOX BT-12082A

A divatos BENTIME BOX BT-12082A készlet nagyszerű ajándék minden olyan nőnek, aki szereti a szép ékszereket, és az időtlen eleganciát részesíti előnyben. A készletben egy elegáns nyaklánc és egy analóg óra található a BENTIME-tól. Az óralapot ásványi üveg fedi. A divatos nyaklánc gyöngyből készült, amelyet egy elbűvölő, kör alakú medállal díszítettek. Gyönyörűen mutat minden dekoltázson, és tökéletesen megnöveli a viselője eleganciáját. Az óralap átmérője 40 mm, és egy megbízható Quartz elemmel működik. Vízálló.

A BENTIME BOX BT-12082A ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • BENTIME ajándék szett női karóra és nyaklánc
  • Divatos gyöngy nyaklánc kerek medállal
  • BENTIME analóg fémóra ezüst színű
  • Ásványi üvege karcálló
  • Quartz elemmel működik
  • Másodperc mutatóval rendelkezik
  • Vízálló

A szépség és az elegancia kéz a kézben jár a minőséggel

A BENTIME női analóg órái kvarc elemmel működnek. Ásványi üveg takarja az óralapot, ezért nem kell aggódnia az óra karbantartásával, hosszú ideig tökéletes állapotban marad. Az óra ellenáll a nedvességnek, így esős időben is viselheti. Az ezüst színű tokban egy fehér óralap található, finom mutatókkal. Az órákat a BENTIME logó díszíti.

Stílusos divatkiegészítő és mindennapi segítő

A női BENTIME divat órája elegáns ezüst kivitelű. Mint egy gyönyörű ékszer, úgy díszíti a csuklóját, és tökéletesen illik minden viselethez. Alkalmas mind nagyobb társadalmi eseményekhez, mind kulturális rendezvényekhez, vagy egyszerű baráti találkozókhoz. A klasszikus megjelenését egy csattal rendelkező ezüst fémszíj egészíti ki. 

Az óralap átmérője:
40 mm


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 40 mm
Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Quartz

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló

Ékszer típus

Ékszer típusa Órák, Nyaklánc, Ajándékszett

Anyag

Anyag Általános fém (bizsu)
Felületkezelés Fényes
Kód:  KHO12935
Termékszám:  8592445154681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20