Oldal frissítése

Bentime 005-003AC

Kiegészítők a termékhez

Bentime 005-003AC

Elegáns férfi karóra időtlen fém kivitelben. Ezüst a fém tok és csat. Az analóg számlap tiszta és elég nagy, erős karakter elemek a fekete háttér tökéletesen látható. Lumineszcens elemek megkönnyíti a sötétben vagy rossz látási viszonyok között. A tárcsa védi ásványi üveg, amely ellenáll a kisebb mechanikai sérülésektől. Megbízható és jó minőségű órák kvarcszerkezet lesz a nélkülözhetetlen asszisztens!

ásványi üveg

Ásványi üveg a leggyakoribb típusú üveg gyártásához használt órák. Ez egy valódi üveg nagy mennyiségben tartalmaz SiO2 és nem úgy, mint akril-akrilát. Ásványi üveg képest, így jobban ellenáll a karcolásoknak. Nyilván ez attól függ, hogy mennyit kell nézni a gondos amit ki őket -, amikor a falazat fog ártani üveg logikusan nagyobb valószínűséggel, mint a hangulatos irodában. Ásványi üveg sokkal nehezebb, mint az akrilát, ezáltal logikusan de törékeny.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 43 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO7291
Termékszám:  8592445098312

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10