Oldal frissítése

BENECOS BIO Liquid Eyeliner Black 3 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BENECOS BIO Liquid Eyeliner Black 3 ml

A lenyűgöző élénk fekete színű Benecos Bio Liquid Eyeliner folyékony szemceruza kiemeli tekinteted, amikor csak szükséged van rá. Élvezd a finom természetes vonalakat vagy a csábító és különleges cicás szemeket a Benecos ceruza néhány vonásával. A keskeny ecset pontosabbá és könnyebbé teszi a munkát. A Bio Liquid szemceruza hosszú ideig telített színt biztosít a szemeknek. Természetes összetétele nem csupán számodra előnyös, de a természetnek is, hiszen a termék használata egyiket sem terheli.

A Benecos Bio Liquid Eyeliner szemceruza legfőbb jellemzői

  • Intenzív fekete szín a csábító megjelenés érdekében
  • A keskeny Benecos ecset pontos munkát biztosít
  • Bio Liquid Eyeliner tisztán természetes alapanyagokból
  • Könnyű kezelhetőség a kellemes állag

Árnyalat:
Fekete

Összetétel:
aqua, alcohol, beeswax/ cera alba, glycerin, polyglyceryl-3 stearate, magnesium aluminum silicate, acacia senegal gum, hydrogenated lecithin, glyceryl caprylate, polyglyceryl-5 laurate, simmondsia chinensis seed oil, p-anisic acid, rosmarinus officinalis leaf extract, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, sodium hydroxide, limonene, tocopherol, parfum (essential oils), aloe barbadensis leaf juice powder, citric acid, citral, linalool, ci 77499


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Folyékony
Kód:  DEKO3791
Termékszám:  4260198090818
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05