Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BENECOS BIO Eyeshadow Smokey Eyes 8 g

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BENECOS BIO Eyeshadow Smokey Eyes 8 g

A Benecos márka Eyeshadow Smokey Eyes szemhéjpúder paletta 4 árnyalatot tartalmaz, amelyeket szabadon kombinálhatsz egymással. Az összes árnyalat szürkés színű, így számos sminkváltozatot készíthetsz, beleértve a füstös hatású szemsminket. A Benecos szemhéjpúder paletta bio ricinus- és makadámiaolajjal készült, vegán összetételű, amely kellemes állagot biztosít, kényelmesen felviheted a szemhéjadra. Ezeknek az olajoknak köszönhetően a szemhéjpúder ápolja az érzékeny bőrt, regeneráló és simító hatással bír, amellett hogy hosszan tartó hatású. Alkalmas a nappali és esti smink elkészítésére.

A BENECOS BIO Eyeshadow Smokey Eyes 8 g szemhéjpúder fő tulajdonságai

  • A BENECOS BIO szemhéjpúder paletta 4 szemhéjfesték árnyalatot kínál
  • A színeket szabadon kombinálhatod egymással
  • Számtalan sminket elkészíthetsz vele, beleértve a füstös hatású sminket is
  • A Smokey Eyes palettában szürkés árnyalatokat találsz
  • Kellemes állag és kényelmes használat
  • A Benecos szemhéjfesték paletta regeneráló és kisimító hatású, hosszan tartó
  • Az árnyalatok alkalmasak a nappali és esti sminkhez

Használat:
Vidd fel a világosabb árnyalatot a szemhéjad belső sarkába és a szemöldököd alá. Használd a sötétebb árnyalatot a mozgó szemhéjadon illetve a paletta legsötétebb árnyalatát a szemhéjad külső sarkán.

Összetétel:
TALC, MICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA/TETRAPHYLLA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, KAOLIN, P-ANISIC ACID, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, [+/- (MAY CONTAIN) TIN OXIDE, CI 77499 (IRON OXDIES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77492 (IRON OXIDES)].
* ellenőrzött biogazdálkodásból származó nyersanyagok 


Paraméterek

Szín

Színtónus Fekete

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma 4
Kód:  DEKO3762
Termékszám:  4260198092539
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15