Oldal frissítése

BEL Lotion Pads Marine minerals (30 db)

4,4 5 értékelés
1 090 Ft

BEL Lotion Pads Marine minerals (30 db)

A szemceruza, szempillaspirál és egyéb sminkek eltávolítása az alapvető bőrápolási lépések között van és egyike azon gondoskodásnak, amely az egészséges bőr érdekében szükséges. A bőr éjszaka regenerálódik, ezért szükséges a tökéletes tisztítás. Soha ne feküdj le a smink alapos eltávolítása nélkül. A Bel Lotion vattakorongok tengeri ásványokkal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a smink eltávolítását. A vattakorongok gyengéd tonikba vannak áztatva és tengeri ásványok emulziójával vannak átitatva, amelyek tökéletesen helyettesítik a testápolót. A vattakorngok hatékonyan és gyorsan tisztítják a szem, arc és a nyak bőrét. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt.
A vattakorongok alkalmasak a szemsmink eltávolítására. Kényeztesd bőröd a luxuskivitelű vattakorongokkal és varázsold bőröd gyönyörűvé és egészségessé.
A csomag tartalma:
30 db vattakorong tengeri ásványokkal

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Típus Nedvesített

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 30 db
Kód:  VAT0006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046871001612
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20