Oldal frissítése

BACtrack Skyn szíj

Kiegészítők a termékhez

BACtrack Skyn szíj

A BACtrack Skyn Apple Watch szíj beépített véralkoholszint mérővel forradalmian új eszköz a véralkoholszint megállapítására. Csupán tegye a karperecet a kezére, amely megméri az Ön véralkoholszintjét. A karperec non-invazív eljárást alkalmaz, amely a bőr által kiválasztott etanolt vizsgálja, és egy speciális algoritmus segítségével átalakítja azt a véralkoholszint becsült értékére.

Ezek után a mért értékei mobil alkalmazására továbbítódnak annak érdekében, hogy pontos képet kaphasson arról, hogy hogyan viseli a szervezete az alkoholt, és hogy valószínűleg mikor ürül ki a szervezetéből. Ugyanakkor, különböző jelzéseket állíthat be, például amikor a véralkoholszintje elkezd emelkedni, a karperec figyelmezteti Önt, hogy igyon kevesebbet, vagy hagyja abba. 

Legfontosabb jellemzői

  • A véralkoholszint passzív, pontos és közel valós időbeli mérése
  • Állítható rezgő riasztás
  • Minden értéket továbbíthat mobil alkalmazására
  • Monitorozza a bőr által kiválasztott etanolt
 
Kód:  BAC01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05