Oldal frissítése

AZZARO Wanted Men EdT Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AZZARO Wanted Men EdT Set

Az Azzaro Wanted ajándékcsomag a férfi parfümbe és tusfürdőbe rejtett friss fűszerek és fás szárú növények csábító illatával ébreszti fel a férfiak testét. A fűszeres kardamom, a vetiver és a lédús citrom keveredése ellenállhatatlanul friss illatot eredményez, amely minden nőt lefegyverez. Élénkítsd fel tested az AZZARO ajándékcsomag fás-fűszeres illatával!

Az AZZARO Wanted ajándékcsomag és legfőbb jellemzői

  • AZZARO Wanted ajándékcsomag férfiak számára
  • Egy EDT parfümöt és egy 2 az 1-ben tusfürdő gélt tartalmaz
  • fás-fűszeres illata felébreszti az érzékeket
  • parfüm stílusos, pisztolytárra emlékeztető üvegben
  • a csomag egy, az EDT-vel megegyező illatú tusfürdőt is tartalmaz

AZZARO Wanted (50 ml) parfüm

A fás illatokkal és friss, fűszeres aromával teli AZZARO Wanted parfüm olyan karizmatikus és hedonista férfiak számára készült, akik teljességgel megélik az életüket és nem ijednek meg a kihívásoktól. A stílusos üvegbe rejtett erő és hatalom felébreszti az érzékeket és vonzza az eredetiséget. A fémes elemekkel díszített, bronz fegyvertárra emlékeztető üveg a robbanó citrom, a bors és a csípős gyömbér szenvedéllyel teli és csábító elegyét rejti magában. A szívjegyet a friss kardamom, az aromás boróka és a muskátli édes, virágos illata adja, amely finoman elegyedik a vetiver fás és a füstös tonka bab meleg aromájával. Engedd szabadjára az erőd és a hatalmad az AZZARO parfümmel!

Illatjegyek:
Fejillat: citrom, gyömbér, levendula, menta
Szívillat: kardamon, zöldalma, boróka, muskátli
Alapillat: tonka bab, ámbra, vetiver

Összetevők:
Alcohol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Eugenol, Citral, Cinnamal, Isoeugenol, Disodium EDTA, BHT, CI 15985/Yellow , Ci 19140/Yellow 5. [C2790A]

AZZARO Wanted (100 ml) tusfürdő

A még nagyobb hatás érdekében kedvenc AZZARO Wanted parfümödet 2 az 1-ben tusfürdővel is kombinálhatod! A férfiak számára tervezett frissítő tusfürdő felélénkíti a testet – a fás illatok gyengéden ápolja a testet és a fejbőrt egy mozgalmas nap után. A finom habréteget képező lágy textúra intenzív regenerációt biztosít, miközben füstös illatú, lágy bőrt eredményez.

Használata:
Vidd fel a szükséges mennyiségű tusfürdő nedves bőrre. Finoman masszírozd a bőrbe, amíg lágy habot nem kapsz, majd öblítsd le.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Levendula, Menta
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  VBAL0742
Termékszám:  3351500007790

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10