Oldal frissítése

Axe Gold izzadásgátló spray férfiaknak 150 ml

4,6 37 értékelés
1 590 Ft

Axe Gold izzadásgátló spray férfiaknak 150 ml

Az AXE Gold 150 ml-es férfi izzadásgátló spray 48 órán át megbízható védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen szagok ellen. Kellemes illatot kölcsönöz az isteni fák és a vanília illatával, valamint a tartós tisztaság és frissesség érzését nyújtja. Speciálisösszetételének köszönhetően használata után a ruházaton nem hagy olyan nemkívánatos nyomokat, mint a sárga vagy fehér foltok. Gond nélkül választhatsz bármilyen színű ruhát. Az AXE Gold izzadásgátlóval nem kell aggódnod a hő, a stressz vagy a megterhelés okozta túlzott izzadás miatt. Maradj aktívegész nap a tökéletes frissesség érzésével.
Használat:
Használat előtt rázzuk fel. A készítményt minden reggel 15 cm távolságból közvetlenül a hónalj bőrére kell felhordani, majd hagyjuk megszáradni.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas.
Összetétel:
Bután, izobután, propán, ciklopentaziloxán, alumínium-klorohidrát, PPG-14 butil-éter, parfüm, diszardimónium hektorit, propilén-karbonát, citrál, Citronellol, kumarin, geraniol, hidroxicitronellal, limonén,


Összetétel

Bután Izobután Propán Ciklopentasziloxán Alumínium-klórhidrát PPG-14 butil-éter Parfum Disteardimonium hektorit propilén-karbonát Citrál Citronellol Kumarin Geraniol Hydroxycitronellal Limonén Linalool

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Aromás

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  DEO228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717163640876
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20