Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Axe Dark Temptation Férfi dezodor spray 150 ml

4,8 159 értékelés
1 590 Ft

Axe Dark Temptation Férfi dezodor spray 150 ml

Az Axe Dark Temptation férfi dezodor csábító csokoládé illata kiemeli a karizmádat és tökéletes frissességet biztosít számodra egész napon át. A nők ritkán tudnak ellenállni a csokoládénak, ez a dezodor pedig olyan jellegzetesen finom csokoládéillatot áraszt, hogy ennek sem - és ezért persze neked sem - fognak tudnak ellenállni. Az illathoz ráadásul pozitív, örömteli érzések társulnak és felébreszti az érzékeket, így lelkesedéssel és várakozással telve indulhatsz neki az előtted álló napnak. 

Legfontosabb jellemzők

  • Axe Dark Temptation dezodor spray formában
  • Ellenállhatatlan csokoládé illat
  • Minden öntudatos férfinak
  • Egész napon át friss érzést biztosít
  • 150 ml-es kiszerelésben

Összetevők:
Alkohol Denat., Bután, Izobután, Propán, Parfüm, Amil-fahéjaldehid, Citrál, Citronellaolaj, Kumarin, Geraniol, Limonén, Linalool

Összetétel

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Cink-neodekanoát, Isopropyl Myristate, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, Kumarin, Limonene, Linalool.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Aromás

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  DEO014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717644685037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10