Oldal frissítése

Axcent Skandinávia X43748-752

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Axcent Skandinávia X43748-752

Női órák Axcent skandináv X43748-752 egy szalonképes megjelenés érdekes tervezték tárcsát.Egy érdekes és szokatlan design ilyen órák közé típusú analóg női karóra, amelyek alkalmasak a mindennapi viselet, mint egy praktikus kiegészítője az esti party a barátokkal.
Brand Axcent Skandináviában nem szükséges, hogy tartsa a póz. A több mint ötven országban elsősorban ismert, mint a népszerű márka a híresség. Globális boom érdeklődés a márka Axcent Skandinávia indított döntéshozók kereslet jól ismert hollywoodi filmek, a termelők egyes modellek órák vásárolt és vesd őket játékfilm a harsogó nevek.
Analóg karóra lesz nagyon jó szám a finom női kezek és egyidejűleg lenne egy nagy dísze az, hogy hála az arany zökkenőmentesen hibakeresést a ruhát.Ezek bevonatú acél ház és az összes funkciót. Az óra vízálló, és ezért biztonságosan használhatók az eső, a vízi sportok és a nyáron a víz. Az óra fel van szerelve egy acélszalag PVD bevonattal arany. Kap egy órát, hogy csemegék megbízhatóságuk és az eredeti design!
típus:analóg
Jellemzők:
elsődleges
Ház:
Aranyozott acél
méretek:
32 x 34 x 7 mm
vízálló:
30 m
áramellátás:
akkumulátor
szíj:
Acél PVD bevonattal arany
Dial Szín:
arany
üveg:
ásványi


 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2087
Termékszám:  X43748-752

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05