Oldal frissítése

Avene Cold Cream Very Dry, 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Avene Cold Cream Very Dry, 100 ml

Az Avene Cold Cream Very Dry kiváló kozmetikai termék kifejezetten a száraz és nagyon száraz bőr ápolására kifejlesztve, mely alkalmazható az arc és a test bőrén is. Regeneráló és bőrvédő hatással rendelkezik. Gyógyítja a kisebb karcolásokat és repedéseket a bőrfelszínen, csökkenti a bőrírritációt, enyhíti a viszketést és a bőrpírt. Táplálja a bőrt, biztosítja a szükséges nedvességet és védi a káros környezeti hatásokkal szemben. Visszaállítja a bőr védelmi képességét, és támogatja annak rugalmasságát. 
Gazdag összetétele biztosítja a bőrödnek a nyugalom és jól-lét kellemes érzését, puhává és rugalmassá varázsolja azt. A lágy textúra könnyen alkalmazható, gyorsan és jól felszívódik. A termék alkalmas a gyermekek és csecsemők érzékeny bőrének ápolására is. A krém kiváló regeneráló és védő hatásainak köszönhetően egy háztartásból sem hiányozhat.
Hatóanyagai:

  • Avene termálvíz - megnyugtatja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatású
  • Méhviasz  - védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben

Alkalmazás:
Alkalmazd a krémet naponta egyszer vagy kétszer tiszta és száraz bőrödön. Gyengéden masszírozd be bőrödbe. Ha szükségét érzed, használd napközben is bármikor.
Összetevők:
Mineral oil (paraffinum liquidum), Avene thermal spring water (avene aqua), Beeswax (cera alba), Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Bht, C20-40 pareth-10, Cetyl phosphate, Fragrance (parfum), Methylparaben, Sodium hydroxide, Triethanolamine

 

Összetétel

Ásványi olaj (paraffinum liquidum), Avene termálvíz (avene aqua), Méhviasz (cera alba), Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Bht, C20-40 pareth-10, Cetilfoszfát, Illatanyag (parfüm), Methylparaben, Sodium hydroxide, Trietanolamin

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Típus

Termék típus Krém

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 100 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Alkalmazási terület

Használat Arc
Kód:  KSPL2037
Termékszám:  3282779002721
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05