Oldal frissítése

ATTITUDE Super Leaves Nourishing & Strengthening Shampoo 473 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ATTITUDE Super Leaves Nourishing & Strengthening Shampoo 473 ml

A 473 ml-es, természetes ATTITUDE Super leaves Grape Seed Oil & Olive Leaves sampon méregtelenítő hatással rendelkezik és speciálisan a száraz és sérült haj ápolására fejlesztették ki. Nagyszerű előnye a természetes összetétel, amelyet olajfalevéllel és szőlőmagolajjal gazdagítottak. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, miközben méregteleníti, gyógyítja és regenerálja a hajat és a fejbőrt. Tökéletesen tiszta és egészséges hajkoronát eredményez kémiai anyagok felhasználása nélkül, a körte és a gyömbér kellemes illatával. Az ATTITUDE Super leaves sampon tanúsítvánnyal rendelkezik, hipoallergén és dermatológiailag tesztelt termék. A csomagolás 100% -ban újrahasznosított anyagból készül, amely később könnyedén újrahasznosítható hulladékká válik.

Aktív hatóanyagok:

  • az olajfalevél egészséges olajokat és antioxidánst tartalmaz
  • a szőlőmagolaj hidratál valamint figyelemreméltó gyógyhatással rendelkezik
  • a vízitorma és édesgyökér kivonat regeneráló tulajdonságairól ismert, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, valamint növekedésserkentő hatásáról ismert
  • a nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és fehérjét tartalmazó moringa magvak kivonata megakadályozza a szennyező anyagok levegőből történő felszívódását és más nemkívánatos külső hatásokat

Használata:
Alkalmazz kis mennyiségű ATTITUDE  Super leaves sampont a nedves hajra, és gyengéd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be, amíg hab nem keletkezik. Ezután öblítsd le alaposan és ismételd meg szükség esetén.
Összetétel:
Aqua, Sodium coco-sulfate (surfactant), Coco-glucoside (surfactant), Vegetable glycerin (humectant), Sodium cocoyl isethionate (surfactant), Lauryl glucoside (surfactant), Stearyl citrate (emollient), Citric acid (pH adjuster), Panthenol (vitamin B5 – hair conditioner), Glyceryl oleate (emulsifier), Sodium benzoate (active constituent), Inulin (emollient), Potassium sorbate (active constituent), Nasturtium officinale (watercress) extract (active constituent), Tropaeolum majus (Indian cress) extract (active constituent), Maltodextrin (binder), Moringa oleifera seed extract (anti-pollution active), Vitis vinifera (grape) seed oil (emollient), Olea europaea (olive) leaf extract (active constituent), Hexyl salicylate (floral – active constituent), Geranyl acetate (floral – active constituent), Methyl dihydrojasmonate (jasmine – active constituent)


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Szulfátmentes

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 473 ml
Kód:  BABY7237
Termékszám:  626232410938

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05