Oldal frissítése

ASUS ZenWatch 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenWatch 3

Az ASUS megérkezett a harmadik generációs Zen karóráival, amelyet megtöltött a legújabb technológiával és új formával vértezte fel.  A legnagyobb változás a klasszikus kör alakú forma visszatérése gyönyörű rozsdamentes acélszerkezettel együtt, amelyről nem tudja majd megmondani első pillantásra, hogy ez egy okosóra. Három változatban kapható - fekete, ezüst és rózsaszín, a szíj olasz bőrből és kiváló minőségű gumiból készült sportoláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerek AMOLED kijelző rozsdamentes acélszerkezettel
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 nap
  • Az IP67 minősítéssel garantálja a por- és vízállóságot
  • Gyors töltési funkció - 15 perc alatt 60%-os töltöttségi szint
  • Három kivitelben kapható - fekete, ezüst és rózsaszín

Intelligens órák új generációja

A legfontosabb jellemzője az 1,39 hüvelykes kerek AMOLED érintőképernyő, 400x400 pixel felbontással és Gorilla Glass védelemmel a karcolások ellen. A nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon Wear 2100 processzor egy 340mAh-os akkumulátorral kombinálva, két napon át tartó stabil működést biztosít. A WiFi, a Bluetooth és a ZenWatch Message segítségével rövid üzeneteket írhat, hangulatjeleket küldhet, vagy megoszthatja és elküldheti barátainak, családjának vagy kollégáinak közvetlenül albumjait.

Az Android Wear segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki belőle

Az előző generációs modellekhez hasonlóan a ZenWatch 3 kifejezetten az intelligens órákhoz tervezett Android Wear operációs rendszert használja. Csevegjen barátaival, szervezzen találkozókat, és nézze meg milyen lesz az időjárás. Örülni fog a natív Facebook alkalmazásnak és a Google Maps általi pontos navigációnak. A sportolók kihasználhatják az intelligens edzésfunkciókat, amelyek rendkívül pontosan mérnek a fejlett érzékelők és a hat tengelyes giroszkópnak köszönhetően.

 

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 48 óra (2 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  NA012a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20