Oldal frissítése

ASTRID Ultra Repair bőrfeszesítő nappali krém SPF 10 50 ml

4,7 7 értékelés
1 790 Ft

ASTRID Ultra Repair bőrfeszesítő nappali krém SPF 10 50 ml

A kipróbált és bevált cseh Astrid márka elhozta neked a szép bőr receptjét! Az Ultra Repair nappali arckrém már az első használat után erősíti bőrödet, valamint jelentősen csökkenti a ráncok mélységét és hosszát. A továbbfejlesztett Duo Hyaluron formulának köszönhetően a bőr felső rétege azonnal kisimul, az alsóbb rétegek rugalmassága és feszessége pedig megnő. A Hydroviton Plus hatóanyag biztosítja bőröd azonnali hidratálását, amely kitart akár 24 órán keresztül. A krém 10-es vényvédő faktorú UVA és UVB szűrőt is tartalmaz, védi bőrödet a napsugárzástól és az idő előtti öregedéstől. Bőrgyőgyászatilag tesztelt.

Adatok:

Hatóanyagok:
Duo Hyaluron formula, Hydroviton Plus, UVA és UVB szűrők

Alkalmazás:
érett bőrre, 40-50 éves korosztály számára

Összetevők:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Petrolatum, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Cetyl palmitate, Glycerin, Ceteareth-20, PEG-100 stearate, Butyrospermum parkii butter, Ceteareth-12, Panthenol, Ethylhexyl palmitate, Sodium hyaluronate, Trihydroxystearin. Tocopehryl acetate, Glocomannan, Carbomer, Glucose, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Trehalose. Allantoin, Sodium lactate, Tocopherol, Glyceryl laurate, Pentylene glycol, PEG-8, Sodium chloride,Tetrasodium, EDTA, Parfum, Citric acid, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Phenoxyethanol, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Sodium hydroxide

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  PLK285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297005216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10