Oldal frissítése

ASTRID Soft Skin Lotion 200 ml

4,8 13 értékelés
1 190 Ft

ASTRID Soft Skin Lotion 200 ml

Az ASTRID Soft Skin arclemosó hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a bőrről. Alkalmas száraz és érzékeny bőrre is, minden korban. A termék legfőbb előnye, hogy nem szárítja ki a bőrt, hanem segít megtartani a megfelelő hidratálást. Biztosítja annak kényelmést, tisztítja és elősegíti egészségét. Összetevői közöt megtalálhatók különböző ásványok, valamint a D-panthenol. Bőrgyógyászatilag tesztelt.  

Hatóanyagai:
Az ásványok és a D-panthenol nyugtatja a bőrt, és segít, hogy az puha, rugalmas, valamint hidratált maradjon.
Alkalmazás:
Arctisztító tej használata után vigye fel egy vattapamacs segítségével az arcra, nyakra, valamint a mellkasra. Ezután használd a megfelelő arckrémet.
Hozzávalók:
Aqua, Propilén-glikol, a PEG-40-hidrogénezett ricinusolaj, panthenol, az allantoin, tejsav, glicerin, oldható kollagén, glikogén, hidrolizált elasztint, szorbinsav, nátrium-szukcinát, cink-glukonát, a magnézium-aszpartát, réz-glükonát, Parfüm, Tetranátrium-EDTA nátrium hidroxid, Phenoxyethanol, Chlorophenesin, Butylphenyl Methylpropional, Linalool

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK278
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297000174
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10