Oldal frissítése

ASTRID Aqua Biotic Nappali és éjszakai krém száraz és érzékeny bőrre 50 ml

5 16 értékelés
1 490 Ft

ASTRID Aqua Biotic Nappali és éjszakai krém száraz és érzékeny bőrre 50 ml

A kipróbált és bevált cseh Astrid márka Moisture Time (nappali/éjszakai) arckréme megoldást nyújt a száraz és érzékeny bőrre! Azonnal hidratálja a bőrt, hatása kitart akár 24 órán keresztül. Shea vaj tartalmának köszönhetően a nedvességet a bőrbe zárja, így megóvja a túlzott kiszáradástól. A szabad gyökök ártalmai és a kedvezőtlen külső hatások ellen tápláló vitamin koktélja védi a bőrödet. A Hydroviton Plus hatóanyag biztosítja bőröd azonnali hidratálását, amely így bársonyosan puha lesz, kellemetlen feszítő érzés nélkül. Bőrgyőgyászatilag tesztelt. 

Adatok:

Hatóanyagai:
Vitaminok, Hydroviton Plus, shea vaj

Úgy tervezték, hogy:
száraz és érzékeny bőrre hasson

Alkalmas:
minden korosztály számára

Összetevők:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Petrolatum, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ceteareth-20, Dimethicone, PEG-100 stearate, Butyrospermum parkii butter, Panthenol, Dicaprylyl ether, Bisabolol, Lecithin, Cetyl palmitate, Ceteareth-12, Sodium acrylates copolymer, Soluble collagen, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Tocopheryl acetate, Glucose, Fructose, Urea, Maltose, Sodium PCA, Trehalose, Allantoin, Sodium lactate, Sodium hyaluronate, Tocopherol, PEG-8, Sodium chloride, Glyceryl laurate, Pentylene glycol, Tetrasodium EDTA, Parfum, Citirc acid, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Sodium succinate, Sorbic acid, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide, Benzyl salicylate, Farnesol, Butylpehnyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Linalool, Citronellol, Hexyl cinnamal

 

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai
Kód:  PLK281
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592297005209
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15