Oldal frissítése

ARMAF Tag Him EdT 100 ml

4,2 7 értékelés
Szuper ár
6 490 Ft

ARMAF Tag Him EdT 100 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű ARMAF eau de toilette. A macsós ARMAF férfi eau de toilette a nap bármely szakában önbizalmat ad. A fás jegyek speciálisan tervezett kombinációja erős, mégis finom illatot alkot, amely minden érzékszervet stimulál. Jellegzetes, erős, átható és felejthetetlen a környezet és a Te számodra. A titokzatos fűszeres illat a ködös, borongós időt is különlegessé varázsolja. Illatos ködbe burkol, amelynek a partnered nem tud majd ellenállni. Tárd fel személyiségedet a világ előtt a megkapó ARMAF eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette ARMAF Tag Him EdT 100 ml ...

A népszerű ARMAF Tag Him EdT 100 ml legfontosabb jellemzői

  • A megkapó ARMAF eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket tartalmaz
  • Tipikus illatfajtája a domináns fás tónusok keveréke
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, fűszeres tónusok kombinációja
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű ARMAF eau de toilette illat, amelynek származási helye Szaúd-Arábia
  • Térfogata 100 ml
  • Használd ezt a magával ragadó illatot bármilyen alkalomra

A méltán híres ARMAF eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Tapasztalj meg felejthetetlen érzéseket a népszerű ARMAF eau de toliette illatával. A hangsúlyos fás elsődleges illatfajta és az esszenciális fűszeres másodlagos illatfajta a nem tipikusan válogatott összetevőknek köszönhetően felhívják magukra a figyelmet. Származási helye Szaúd-Arábia. Az itt előállított ARMAF eau de toilette érzéki és magával ragadó tónusaival hódít. Az üveg űrtartalma 100 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Szaúd-Arábia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC2236
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6085010090030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15