Oldal frissítése

ARMAF Club De Nuit Man EdT 105 ml

4,2 5 értékelés
10 990 Ft

ARMAF Club De Nuit Man EdT 105 ml

A Club de Nuit Man Eau de Toilette egy csodálatos aromát kínál a férfiak számára. Az illat olyan modern, magabiztos férfiak számára alkalmas, akik nem félnek kitűnni a tömegből. A kellemes aromát a citrusfélék, a fűszerek, a menta és az igazi bőr specifikus illata nyújtja. Az intenzív, de mégsem zavaró illat alkalmas  mindennapi viseletre, ugyanakkor kiváló ünnepi alkalmakra is.

A mandarin játékos akkordjai a grapefruit keserű illatával és a menta frissítő hangulatával keverednek. A fahéj meleg illata a bors, a szegfűszeg és a fehér gyömbér fűszeres aromájával olvad össze. Az aroma borostyán, pacsuli és eredeti bőr illatára épül. Az illatot dekoratív kupakkal ellátott, elegáns üveg rejti. Kényeztesd magad ellenállhatatlan keleti illatokkal, egy kis citrussal és a bőr aromákával!
Összetétel:
Fej: mandarin, menta, grapefruit
Szív: fahéj, szegfűszeg, bors, gyömbér
Alap: borostyán, pacsuli, fűszerek, bőr
Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Szaúd-Arábia

Űrtartalom

Űrtartalom 105 ml
Kód:  KPFH516
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6085010094144
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10