Oldal frissítése

ANTONIO BANDERAS Blue Seduction EdT 100 ml

4,7 9 értékelés
6 890 Ft

ANTONIO BANDERAS Blue Seduction EdT 100 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes férfi illatokat, akkor nem hiányozhat a készletedből a népszerű ANTONIO BANDERAS eau de toilette. A macsós ANTONIO BANDERAS férfi eau de toilette megadja az egészséges önbizalmat minden egyes naphoz. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó ANTONIO BANDERAS eau de toilette-tel, amellyel felszínre törhet a valódi éned.

Eau de Toilette ANTONIO BANDERAS Blue Seduction EdT 100 ml ...

A kiváló ANTONIO BANDERAS Blue Seduction EdT 100 ml fontosabb paraméterei

  • A felkapott ANTONIO BANDERAS eau de Toilette kellemes férfi tónusokat tartalmaz
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű ANTONIO BANDERAS eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Űrtartalma: 100 ml
  • Használd ezt a magával ragadó illatot bármilyen alkalomra

A felkapott ANTONIO BANDERAS eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Dobd fel a napodat és változtass egy pillanatot felejthetetlen élménnyé a népszerű ANTONIO BANDERAS eau de toliette illatával. Származási helye Franciaország. Az itt előállított ANTONIO BANDERAS eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Az üveg űrtartalma 100 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411061636268

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10