Oldal frissítése

ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml

7 890 Ft

ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml

Ha inkább olyan illat érdekel, amely férfiakat és nőket egyaránt lenyűgöz, akkor Neked ajánljuk a közkedvelt Alyssa Ashley eau de toilette-et. E csábító Alyssa Ashley eau de toilette a megszokottól éltérő illattal rendelkezik. Tehát ne félj kísérletezni! Az illat kiemeli a férfiak jellegzetes stílusát és a nők egyedi báját. A fás jegyek speciálisan tervezett kombinációja erős, mégis finom illatot alkot, amely minden érzékszervet stimulál. A frissesség, az erő, a lágyság és a hihetetlen tartósság a fő erősségei közé tartozik. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó Alyssa Ashley eau de toilette-tel, amely az egyéniséget és a belső erőt hangsúlyozza.

A népszerű ALYSSA ASHLEY Musk EdT 100 ml fontos jellemzői

  • Eme Alyssa Ashley eau de Toilette kellemes illatot biztosít férfiak és nők számára egyaránt
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns fás tónusok kombinációja
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű Alyssa Ashley eau de toilette illat, amelynek származási helye Amerika
  • Űrtartalma: 100 ml
  • Alkalmazd ezt a megkapó illatot bármilyen alkalomból

A méltán híres Alyssa Ashley eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Burkolózz kellemes illatfelhőbe a népszerű Alyssa Ashley eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosít az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Származási helye Amerika. Az itt előállított Alyssa Ashley eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Az üveg űrtartalma 100 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC945
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0652685706038

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20