Oldal frissítése

ALTERNA Caviar Moisture Intense Oil Creme sampon 250ml

ALTERNA Caviar Moisture Intense Oil Creme sampon 250ml

A nagyon száraz haj intenzív, de nem invazív ellátást igényel. Ilyen ellátást biztosít a lágy, nem habzó, Alterna olajsampon. Egyedülálló formulájának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a zsírt, valamint hidratál egy lépésben. Az innovatív technológia biztosítja a magas minőséget, a hatékonyságot és a könnyű alkalmazhatóságot. A finom szerkezetű, olajalapú textúra vízzel érintkezve öregedés elleni krémmé válik, amelyet egyszerűen csak a hajadba kell dörzsölnöd. Ez a sampon a hajat hidratálttá, szép puhává, simává és fényessé teszi. Kényeztesd hajad professzionális polással nagyon száraz hajra, hogy dicsekedhess szép és egészséges megjelenéseddel!

Aktív összetevők

  • Kaviár kivonat - kaviár öregedés elleni komplex
  • Abesszín zab - megköti a felületi szennyeződéseket, amelyeket később vízzel lemoshatsz
  • Colour Hold - szabadalmaztatott rendszer, amely magába zárja a színt a haj belsejében, védi a színt a mosástól

Alkalmazás:
Keverd össze a sampont vízzel a kezedben, hogy az olajból krém legyen. Masszírozd be a nedves hajba, majd alaposan öblítsd le.

A sampon tulajdonságai

  • Tökéletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • Hidratálja és táplálja a hajat
  • Azonnali hidratálást biztosít a dehidratált hajnak
  • Erősíti a hajat, visszaállítja természetes erejét
  • Védi a hajat a sérüléstől
  • Szulfátok és parabének nélkül

Összetevők:
Abesszín zab, C-vitamin, kaviár kivonatok, színtartó színes védőkomplex, olíva- és avokádóolaj, szőlőmagolaj, fehér szarvasgombaolaj, bolgár mogyorókivonat, arab füstölő kivonat, arnica virág kivonat, marokkói szappan afrikai kakaó kivonat, enzimterápia.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2971
Termékszám:  873509024545

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05