Oldal frissítése

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Micromist 170 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Micromist 170 ml

A Bamboo Smooth Kendi hajolaj felvitele során nagyon finom bevonatot képez, amely táplálja és ápolja a legfinomabb és legvékonyabb szálú hajat is, anélkül, hogy elnehezítené, vagy zsíros érzetet hagyna maga után. Kímélő összetétele biominőségű nemes kendi olajat, valamint bambusz kivonatot tartalmaz. A készítmény bársonyosan simává, csodálatosan ragyogóvá teszi a hajat, és tökéletes védelmet biztosít a káros külső hatásokkal szemben. A hajolaj megakadályozza a haj szálkásodását és töredezését, illetve egyéb típusú károsodását.

A hajolaj használata rendkívül egyszerű és gyors, elegendő csupán rápermetezni mosás után a nedves hajra, majd a szokásos módon formázni. A finom bevonat tökéletes védelmet biztosít hajának a pára és a nedvesség ellen, valamint gondoskodik a haj tökéletes simaságáról és egyedülálló ragyogásáról. A készítmény alkalmazható  a nap folyamán akár száraz hajra is, az Ön aktuális igényeinek megfelelően. Haja azonnal simává, tökéletesen lágy esésűvé és láthatóan ragyogóbbá válik. Használja rendszeresen ezt az egyedülálló összetételű luxus készítményt, amely tökéletessé varázsolja frizuráját!
Hatóanyagok:

  • Bio kendi olaj - mélyrehatóan táplálja és ápolja a hajat, fényt kölcsönöz és helyreállítja a hajrostokban keletkezett szakadásokat
  • Bambusz kivonat - erősíti, mélyen hidratálja és fényt kölcsönöz a hajnak, valamint védelmet biztosít a káros külső hatásokkal szemben

Hajtípus:
Minden hajtípusra.
Alkalmazás:

Mosás után vigye fel a hajra, majd a megszokott módon formázza. Napközben alkalmazza igény szerint száraz hajra.


Kiszerelés:
170 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes, Természetes olaj tartalmú, Vitaminos

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Hajvédő hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 170 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Hajvédő hatás
Kód:  KSVL2571
Termékszám:  873509020608

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15