Oldal frissítése

Alterna Bamboo Abundant Volume sampon 1000 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alterna Bamboo Abundant Volume sampon 1000 ml

Az Alterna Bamboo Abundant Volume sampon gyengéd ápolást és mély hidratálást biztosít a hajadnak. A termék maximális volument és csodálatosan friss érzést kölcsönöz a hajkoronádnak. Gyengéd formulája nem tartalmaz szulfátokat és egyéb olyan összetevőket, amelyek elnehezítenék a hajat. A gazdag összetétel energizálja a hajat, miközben hosszantartó volument és selymes tapintást garantál a hajad számára.

A Bamboo Volume sampon bio bambusz kivonatot tartalmaz, amely erősíti, hidratálja és természetes rugalmasságot biztosít a hajnak. A Color Hold technológia védi a hajat a kifakulástól, és segít megtartani az intenzív színárnyalatot. A maca gyökér természetes stimulátorként funkcionál. A sampon rengeteg olyan tápanyagot tartalmaz, amely megerősíti a haj és a fejbőr védelmét. Az aminosavaknak, az esszenciális zsírsavaknak és az antioxidánsoknak köszönhetően, a rendszeres használat során hajad ragyogóan egészségesség, gyönyörűvé, puha tapintásúvá, és rendkívül dússá válik, egészen a hajtövektől. Kényeztesd a hajad az Alterna luxus samponjával, amely egészségessé, rugalmasság, és csodálatosan ragyogóvá varázsolja a hajadat!

Aktív összetevők

  • Szerves bambusz-kivonat - erősíti, hidratálja a hajat, miközben természetes rugalmasságot biztosít neki
  • Color Hold technológia - védi a hajat a kifakulástól
  • Maya gyökér - nagy arányban tartalmaz tápanyagokat, amelyek erősítik a haj és a fejbőr szerkezetét
  • Aminosavak, esszenciális zsírsavak és antioxidánsok - táplálják, hidratálják és megvédik a hajat a káros külső hatásoktól

 

Hajtípus: minden hajtípusra.

Használata: Alkalmazd nedves hajon. Gyengéden masszírozd el és habosítsd fel, majd alaposan öblítsd ki.

Összetevők:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cetrimonium chloride, stearamidopropyl dimethylamine, Cyclohexasiloxane, PPG-3 benzyl ether myristate, Behentrimonium Methosulfate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, panthenol, Bambusa Vulgaris Water polysilicon 15, Saccharomyces / Silicon Ferment, Saccharomyces / Magnesium Ferment, Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Iron Ferment, Saccharomyces / Zinc Ferment, Bambusa Vulgaris Extract, superoxide dismutase, Quaternium-87, Lepidium meyenii Root Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, hydrolyzed cottonseed protein, propylene Glycol, polyimide-1, Divinyldimethicone / Dimethicone Copolymer, Hydroxyethylcellulose, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone , Fragrance (parfum), linalool, limonene.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szulfátmentes

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml
Kód:  KSVL3199
Termékszám:  873509025115

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10