Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ALPHANOVA SUN BIO nyugtató napozás utáni gél 125 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPHANOVA SUN BIO nyugtató napozás utáni gél 125 ml

Az APHANOVA SUN testzselé hatékonyan nyugtatja és hidratálja a bőrt közvetlenül a napsütés után. A gél 100% -ban természetes összetételű, BIO Aloe vera és BIO gránátalma kivonatot tartalmaz. Ezenkívül a gélben nagy mennyiségben rejlenek ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak. A BIO gránátalma napozás után intenzíven regenerálja a bőrt, ugyanakkor támogatja annak rugalmasságát és feszességét. A gélt nagyszerűen alkalmazható leégés után is. Használata után a bőr felfrissül és rugalmas lesz. Az ALPHANOVA SUN gél kellemes textúrájú, nem hagy maga után ragacsos nyomokat vagy zsíros bőrt.

Az ALPHANA SUN BIO Napozás utáni nyugtató gél legfontosabb tulajdonságai

  • Az ALPHANOVA SUN testzselé nyugtatja a bőrt a napsütés után
  • BIO Aloe vera kivonatot és BIO gránátalmát tartalmaz
  • Kiválóan használható leégés után is
  • Támogatja a bőr rugalmasságát és feszességét
  • Kellemes, nem ragadós textúra
  • 100%-ban természetes összetételű
  • Az ALPHANOVA SUN BIO nedvességet és energiát ad a bőrnek napozás után

Alkalmazás:
Napozás után vigyél fel egy kis mennyiségű gélt a bőrre, majd gyengéden masszírozd be.

Összetétel:
Voda (Aqua), Propanediol (vyrábí se pomocí fermentace kukuřičného cukru), Alkohol (Alcohol)**, Glycerín (Glycerin), Máta Peprná (Mentha Piperita water)*, Aloe vera (Aloe Barbedensis leaf Powder)*, Benzylalkohol (Benzyl alcohol), polyhydroxykyselina (Gluconolactone), Granátové jablko (Punica Granatum seed extract)*, Karagenan (Carrageenan), Glycyrhizát draselný (Dipotassium Glycyrrhizate), Parfém (Parfum), Xantanová guma (Xanthan Gum), Benzoát sodný (Sodium Benzoate), Glukonát vápenatý (Calcium Gluconate), Kyselina citronová (Citric Acid), Sorban Draselný (Potassium sorbate), Hydroxid sodný (Sodium Hydroxide), Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Tulajdonságok

Hatás Nyugtató
Specifikáció Bio

Termék típusa

Használható Napozás után
Termék típusa Gél
Egyéb jellemzők Testre
Kód:  OPA091
Termékszám:  3760075070601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15