Oldal frissítése

ALPHANA BIO különleges sampon 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ALPHANA BIO különleges sampon 200 ml

Az Alphanova márka Zéropou tetűirtó samponja megbízható segítő a tetvek elleni küzdelemben. Függetlenül attól, hogy gyermeked már tetves, vagy  csak az óvodában vagy az iskolában jelent meg a tetű, a sampon gondoskodik róla, hogy ne legyen gond. A természetes és gyengéd kompozíció levendula illóolajokkal, valamint a teafa és a gerénium kivonatával mindennapi használatra alkalmas, és hatásos a nem kívánt élősködők és serkék ellen. A Zéropa sampon nem csak a tetveket pusztítja el, de finoman eltávolítja a szennyeződéseket is a hajról. Nem szárít és nem irritálja a bőrt, továbbá tartalmaz pamutkivonatot, Aloe vera levet és bisabololt, amelyek hidratálást biztosítanak és lágyítják a hajat.

Az ALPHANOVA BIO 200 ml-es tetűirtó sampon legfontosabb tulajdonságai

  • Az Alphanova Bio intenzíven harcol minden tetű és serke ellen
  • Természetes és gyengéd kompozíció levendula esszenciális olajával, teafa és geránium kivonattal
  • Finoman eltávolítja a szennyeződéseket a hajból
  • A Zéropou Alphanova sampon nem szárít, és nem irritálja a bőrt
  • A pamut kivonat, az Aloe vera lé és a bisabolol hidratálást és lágyságot biztosít

Használat:
Vidd fel a sampont nedves hajra, masszírozd a bőrbe, és hagyd rajta hatni 10 percig. Ezután fésüld át egy fésűvel, és alaposan öblítsd le.
 

Összetétel:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract1), Lavandula Angustifolia Flower Water1), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citrus Limon Peel Extract, Parfum, Pelargonium Gravelones flower Oil1), Saccharum Officinarum Extract, Geraniol, Cymbopogon Martini Oil1), Lactic Acid, Lavandula Officinalis Flower Oil1), Malic Acid, Linalool, Citronellol, Bisabolol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil1), Limonene, gossypium herbaceum extract1), Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

1) Biogazdálkodásból származik


Kód:  KSVL4109
Termékszám:  3760075070557

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15