Oldal frissítése

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml

4,7 234 értékelés
2 690 Ft

ALPECIN Coffein Shampoo C1 250 ml

Az ALPECIN Coffein Shampoo C1 férfi sampon egy speciális hajkozmetikum, amely tisztítja a hajat, miközben támogatja a hajnövekedést, és lelassítja az örökletes hajhullást. A termék koffeint tartalmaz, amely serkenti a fejbőr vérkeringését, és eljut egészen a hajhagymákig, ami elősegíti a hajnövekedést, és ellenállóbbá teszi a hajat. Egyszerű használattal, mindennapos hajmosással megerősítheti haját, biztosíthatja annak sűrűségét és egészséges kinézetét. Használja a sampont az egészséges és gyönyörű hajért!

 A termékből a koffein könnyen behatol a hajhagymákba, és ott marad, még akkor is, mikor a sampont lemossa. Viszonylag rövid idő alatt (két percen belül) a hatóanyag a hajszál mentén eléri a hajtüszőt. Ha a sampont tovább hagyja hatni, a koffein a fejbőrbe is bekerül, ahol biztosítja annak alapos vérellátását. A sampont főleg azok a férfiak kedvelik, akik korai hajhullásban szenvednek.

A sampon erősíti, táplálja a hajat, és elősegíti az egészséges hajnövekedést. Nem tartalmaz lágyító anyagokat (például szilikonokat), már néhány használat után javítja a haj szerkezetét, dúsabbá téve azt. Tapintásra erősebb benyomást kelt. Kényeztesse haját színvonalas gondoskodással, amely így egészséges, erős és hosszan természetes sűrűségű marad.


Hatóanyagai:

  • Koffein - elősegíti a haj növekedését, fokozza a fejbőr vérkeringését, és lassítja az örökletes hajhullást.


Hajtípus:
Örökletes hullásra 

Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, és hagyja hatni két percig. Ha három percig hagyja, a fejbőr vérellátása is jobb lesz. Ezután a hajat alaposan öblítse le, és szárítsa meg.


Figyelmeztetés élsportolók számára:
Az Alpecin koffein kimutatható a hajtüszőkben.
Térfogat:
250 ml-es

Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Caffeine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Zinc PCA, Niacinamide, Tocopherol, Vegetable Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 42090, CI 60730

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Laureth-2, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Caffeine, Panthenol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Citric Acid, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Menthol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-7, Disodium EDTA, Zinc PCA, Niacinamide, Tocopherol, Vegetable Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene, CI 42090, CI 60730'>
Kód:  KSVL2518
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008666215154
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10