Oldal frissítése

AGENT Provocateur Fatale EdP 100 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AGENT Provocateur Fatale EdP 100 ml

Mint a végzetes femme fatale-t, úgy fogja Önt beburkolni az Agent Profocateur Fatale parfüm illata. Üde, csábító, provokatív és nőies, az érzékek kombinációja, amelybe azonnal beleszeret. Gazdag összetételének köszönhetően páratlan gyümölcsös frissesség illata lengi majd be egy csepp tejszínhab aromájával. A lágy virágok illatát a sáfrány, a bambusz és a pézsma utánozhatatlan kompozíciója egészíti ki. A rendkívüli Fatale parfümöt az Agent Provocateur-től 2014-ben dobták piacra, amely érzéki illatot Jean-Claude Delville alkotott meg.

Egyenként csomagolt, figyelemreméltó üvegcse. Gyémántformájú, többoldalú kupak, amely harmonizál a csiszolt fiolával. Szerezze meg a titkát annak, miként bűvölheti el környezetét. Elragadó női illat, mely mindazok tudatáig hatol, akik a közelébe kerülnek. Csodálatos parfüm a csodálatos nőnek!

Fej:
Yuzu, mandarin, tejszín
Szív:
Kamélia, maszlag, tündérrózsa
Alap:
Sáfrány, bambusz, pézsma
Térfogata:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Anglia

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPPF009
Termékszám:  85715731005

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20