Oldal frissítése

ADIDAS Ice Dive 100 ml

4,8 59 értékelés
Leárazás -26 %
2 290 Ft 3 090 Ft

ADIDAS Ice Dive 100 ml

Voda po holení Adidas Ice Dive
 

Adidas Ice Dive aftershave, mely egy kozmetikai termék férfiaknak, amely megnyugtatja az irritált bőrt borotválkozás után. A termék az igénybevett bőr pirosságát azonnal eltünteti, és rögtön megnyugtatja, illetve felfrissíti azt. A friss illat napközben sem tűnik el, kellemesen kísér Téged végig a nap folyamán.

Az Adidas Ice Dive zöld és citrus illatanyagokkal tarkított kiváló aftershave-je szantálfa és keleti fa illatkombinációjából született. A rendszeres, borotválkozás utáni használat minden férfi arcbőrének természetes védekezését fokozza. Gyengéd összetétele nem irritálja a bőrt, és nem is ragad arra rá. Kényeztesd magad minőségi, borotválkozás utáni szérummal a kellemes, férfias illatért!

Bőrtípus:
Minden típusú bőrre, férfiak számára.

Alkalmazás:
Az arcbőrön, minden borotválkozás után. 

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KPFF823v
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3412242630155
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10