Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

THE GRUFF STUFF The Spray on Moisturiser 100 ml

THE GRUFF STUFF The Spray on Moisturiser 100 ml

THE GRUFF STUFF - The Spray On Moisturiser hidratáló arckrém spray

Hogyha szeretnél fiatalos megjelenést és mély hidratálást biztosítani a bőrödnek, ugyanakkor érdekel a bolygónk sorsa és a bio termékek, akkor a THE GRUFF STUFF angol márka The Spray On Moisturiser hidratáló arckréme éppen megfelelő választás számodra. A szórófejes krém 98%-a természetes összetevőkből készült, ezek számos olyan aktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek növelik a készítmény antioxidáns- és vitaminarányát. Gyorsan felszívódik a bőrbe és nem hagy maga után zsíros réteget. A The Spray On Moisturiser krémet bőrgyógyászatilag tesztelték, alkalmas az érzékenybőrre,100%-ig vegán összetételét pedig glutén, parabének illetve ásványi olajok nélkül készítették el. Minden bizonnyal nagyra értékeled a THE GRUFF STUFF arckrém kellemes és könnyű használatát a szórófejjel, hiszen nem szükséges elkenni. Citrusos frissítő illatával levesz a lábadról.


THE GRUFF STUFF - The Spray On Moisturiser hidratáló arckrém főbb jellemzői

  • A The Spray On Moisturiser arckrém egy áttetsző szórófejes folyadék, nagyon könnyen és gyorsan felvihető elkenés nélkül.
  • A THE GRUFF STUFF arckrém gondosan válogatott alapanyagokból készült
  • Ideális reggeli és éjszakai használatra minden bőrtípusra, akár érzékeny vagy problémás bőrre is
  • A The Spray On Moisturiser lenyűgöz kellemes és frissítő, citrusos illatával
  • A szórófejes hidratáló krém használata egyszerű és gyors - csak magadra fújod, nem szükséges elkenni
  • A THE GRUFF STUFF arckrém megőrzi a bőr nedvességtartalmát és mélyen hidratálja azt
  • Jól felszívódik és nem hagy zsíros réteget
  • A szórófejes krém fiatalító, frissítő és gyulladáscsökkentő hatással bír
  • Tökéletes a bőr megnyugtatására például borotválkozás után, csökkenti a bőrpírt és kellemesen felfrissíti az irritált bőrt
  • Megakadályozza az öregedést, puhítja a bőrt és kisimítja az apróbb ráncokat
  • Eredményesen támogatja a kollagén és a hialuronsav természetes termelését, amelyek fiatalos megjelenést kölcsönöznek az arcnak
  • THE GRUFF STUFF - The Spray On Moisturiser arckrém 98% -ban természetes eredetű
  • 100%-ig vegán összetétellel
  • A hatóanyagok egyedülálló kombinációjának hála a krémet nagy mennyiségű antioxidánssal és vitaminnal dúsították
  • A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték
  • Glutén- parabén- és ásványi olaj- mentes


A The Spray On Moisturiser természetes arckrém tökéletesen hidratálja és fiatalítja a bőrt

A The Spray On Moisturiser arckrém egy áttetsző folyadék szórófejes kiszerelésben, igazán egyszerű és gyors a használata, mivel nem igényel elkenést a bőrön, ugyanakkor a bőr mély hidratálásának és megfiatalításának exkluzív ápolását nyújtja. A krémet használhatod reggel és este egyaránt, ideális minden bőrtípus számára. A THE GRUFF STUFF arckrém spray 98%-a természetes eredetű és nem tartalmaz hozzáadott vizet, kizárólag bio aloe vera levét illetve más rendkívül magas hatékonyságú, bizonyított hatású összetevőket. Ezeknek a különleges hatóanyagoknak a kombinációjával a The Spray On Moisturiser szórófejes arckrém felfrissíti és megnyugtatja a bőrt például borotválkozás után. Emellett gyulladásgátló és fiatalító hatással bír, védi a bőrt az UV sugárzástól és megelőzi a bőr öregedését is. A THE GRUFF STUFF terméket bőrgyógyászatilag tesztelték, alkalmas az érzékeny és problémás bőrtípusokra is.

THE GRUFF STUFF, prémium ápolás a bőrödnek

A THE GRUFF STUFF brit márka innovatív termékeinek használatával, amely alkalmas minden típusú, még az érzékeny bőrre is, rövid idő alatt érhetsz el látható eredményeket. Továbbá a termékek használata igazán egyszerű, így a mindennapos bőrápolási rutinod nem vesz túl sok időt igénybe. Ugyanakkor a THE GRUFF STUFF cég elkötelezett a környezetvédelem iránt is - minden felhasznált összetevő fenntartható forrásból származik, feldolgozása etikus és nem tesztelik az állatokon sem. A termékeikben nem használnak glutént, parabéneket, ásványi olajokat vagy más állati eredetűösszetevőket, éppen ezért a készítmények megfelelnek a vegánok és vegetáriánusok számára is. Mivel nagyon komolyan veszik a környezettudatosságot, még a termékeik csomagolását is újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készítik. Hogy még inkább óvják a környezetünket, a termék nevét közvetlenül a tubusra nyomják rá.



THE GRUFF STUFF - The Spray On Moisturiser hidratáló arckrém hatóanyagai 

Ausztrál szilva kivonat (Kakadu plum, Illawara Plum, Burdekin Plum) - a fából nyert kivonat Ausztráliából származik és nagyon gazdag az A-, C- és E- vitaminban. A Kakadu szilva gyümölcse tartalmazza a legmagasabb természetes módon előforduló C- vitamin mennyiséget az egész világon. Stimulálja a hialuronsav kollagénné és fibronektinné alakulását. Ennek eredményeként az Ausztrál szilva természetes antioxidáns fiatalító és üdítő tulajdonságokkal.

Bio aloe vera lé - a The Spray On Moisturiser alapja, hozzáadott víz nélkül. Simító, gyulladásgátló, regeneráló és frissítő hatással bír. Védőréteget képez a bőrön. Antioxidáns tulajdonságának és vitamintartalmának hála tökéletesen állítja helyre a bőr funkcióit.

E-vitamin - erőteljes antioxidáns, amely elősegíti a bőr regenerálódását, emellett gyulladásgátló hatással bír és támogatja a bőr védekezését az UV sugárzás, azaz a szabadgyökök okozta károsodás ellen. Segít csökkenteni a hegesedés mértékét és regenerálja a bőrt.

Witch Hazel (boszorkánymogyoró) - antioxidáns, fertőtlenítő és összehúzó hatással bír. Kitűnő hatással van az ekcémára, aknéra, pikkelysömörre, napégésre és fagyási sérülésekre.

Poliszacharidok - védőréteggel védi a bőrt a légszennyeződéstől, például amikor a városban vagy.


A The Spray On Moisturiser hidratáló arckrém használata

Vidd fel a The Spray On Moisturiser terméket a megtisztított bőrre minden reggel és este körülbelül 30 cm-es távolságból. A fel nem szívódott folyadékot nyugodtan töröld le. Igény szerint használhatod napközben is. Nem szükséges felrázni használat előtt. A legelső használat előtt nyomd le a szórófejet egymás után, ameddig a szórófej nem kezdi el kifújni a terméket.

Összetevők:
Aqua (Water/Eau), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Alcohol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, 1,2-Hexaenediol, Sodium Hydroxide, Biosaccharide Gum-4, Phytic Acid, Limonene, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Linalool, Pleiogynium Timorense Fruit Extract, Podocarpus Elatus Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract..




Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Kor

Korosztály Fiatalabb és idősebb

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL523
Termékszám:  5060597950022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05