Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Beauty Relax pót elektróda elektrostimulátorhoz

5 2 értékelés
3 290 Ft

Beauty Relax pót elektróda elektrostimulátorhoz

A tartalék elektróda az elektrostimulátor fontos kiegészítője, amely a működéséhez szükséges. Az elektrostimulátor két részből áll - a fő vezérlőegységből és a csatlakoztatható elektródákból. Az izmok pontosan azon a helyen működnek, ahová az elektródákat rakod. A vezérlőegység segítségével egyszerűen beállíthatod az impulzusok erejét, amelyek továbbítódnak a bőrödön keresztül az izmokhoz. Az erősebb impulzusok az izmok aktív megerősítésére szolgálnak. Ezzel ellentétben a finomabb impulzusok kiadós fizikai megterhelés után relaxálják az izmokat. A BR-670 modell 4-csatornás, így akár négy elektródát használhatsz vele egyszerre. 
Ez a készlet segít abban, hogy azután is korlátlanul használhasd az elektrostimulátorod, amikor a jelenlegi elektródák kiégnek. Az elektródák alján egy lágy, zselatin-szerű anyag van, amelynek segítségével szilárdan ott marad, ahová rakod. A használat során azonban az elektródák idővel elhasználódnak, így újakat kell beszerezni. Rendeld meg ezeket az elektródákat, hogy mindig kéznél legyenek, bármikor is használódjanak el az előzőek!
 
Használat:
Használhatod az elektromos stimulálást olyan testrészeken ahol izomlazító masszázsra, vagy épp ellenkezőleg, izomaktiválásra van szükséged. A leggyakrabban használt testrészek a nyak, kar, váll, has, comb és vádli. Az elektromos stimulálás igazán széles körben alkalmazható: az aktív sportolók edzésének támogatásától az általános izomregenerációig. Rehabilitációban is használják, amikor az a cél, hogy a valamilyen oknál fogva (pl.: hosszú kórházi tartózkodás) legyengült izomzat újra visszanyerje régi formáját. A megfelelően beállított impulzusok képesek megszüntetni az izomfájdalmakat különböző testrészekben.

Kód:  BR014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-670s4

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20