Oldal frissítése

Beauty Relax - Szemmasszírozó

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax - Szemmasszírozó

A BeautyRelax BR-680 egy egyedülálló szemmasszírozó készülék, amely hatékonyan segít megszabadulni a szem alatt éktelenkedő, bosszantó táskáktól, amik az alváshiány, fáradtság és a stressz eredményeképpen jelennek meg. Ellazítja a szem fáradt izmait, ezáltal halványítja a fáradtság látható jeleit. Ráadásul, a halánték masszírozása révén enyhíti a fejfájást, és javítja használója hangulatát. Kilenc masszázsprogram közül lehet választani, amelyek intenzitását és frekvenciáját is be lehet állítani. Ezenkívül a készüléket praktikus időzítővel is ellátták.
 
A BeautyRelax BR-680 gumi masszázsgörgőkkel fejti ki hatását, amelyek mindegyikében egy-egy mágnes található. Az így létrejövő enyhe mágneses mező jótékony hatással van az idegrendszerre és a vérkeringésre. A masszázs fő működési elve, hogy a görgők lágy, ugyanakkor hatékony nyomást fejtenek ki a fáradt izmokra és idegvégződésekre. A maximális ellazulás érdekében a masszázst kellemes rezgőmozgás egészíti ki. Kialakítása szemüvegre emlékeztet, és ennek megfelelően kell a fejre helyezni. Az állítható pántnak köszönhetően minden fejmérethez igazítható a készülék.
 
Műszaki adatok:
 
Jellemzők:
Halványítja a szem alatti sötét karikákat
Ellazítja a fáradt izmokat
Javítja a vérkeringést
9 vibrációs masszázsprogram
Időzítő (3 és 5 perc)
Állítható pánt
Egyszerű kezelhetőség
 
Áramellátás:
2x AA elem (nem tartozék)
 
Méretek:
19 x 8 x 7 cm
 
Súly:
200 g

Kód:  BR006
Termékszám:  8594166096448

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20