Oldal frissítése

Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Beauty Relax Shiatsu nyakmasszírozó


Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

Kényeztesd magadat egy kellemes és pihentető Shiatsu japán masszázzsal

A Beauty Relax nyakmasszírozó készüléke kellemes és ellazító Shiatsu japán masszázst nyújt, amely a hüvelykujjak, az ujjak vagy a tenyér által gyakorolt nyomás elvén alapul, hogy eltávolítsa az izomfeszültséget. A masszázs hatása ugyanolyan, mint egy igazi masszőr masszázsáé. Intenzív és mély masszázst kapsz, amely során feloldódik a feszültség és a merevség, eltűnnek a fáradtság és a kimerültség tünetei, és regenerálódnak az izmok.


Engedd, hogy 6 masszázsfej kényeztessen

A masszírozó készüléket hat erőteljes masszázsfejjel szerelték fel. Az érintőképernyős irányítópanellel beállíthatod a fejek mozgási irányát, az óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen. Az eszköz nagy előnye az infravörös fűtés, amely mélyen behatol az izomszövetekbe, javítja a vérkeringést, így növeli a masszázs általános hatását. Nem hiányzik a praktikus fogantyú a kezednek, amely lehetővé teszi, hogy megragadd a készüléket, és a nyomással szabályozd a masszázs intenzitását.

Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

Beauty Relax Krční masážní přístroj Shiatsu
 

A Beauty Relax masszázskészülék univerzálisan használható

A masszázskészülék nagyon sokoldalúan használható, teheted a nyakadba, a válladra, a hátadra, a derekadra vagy a combodra. A masszázst mind a kényelmes otthonodban, mind az irodában élvezheted. A csomag tartalmazza a hálózati adaptert az autós szivargyújtójáról való töltéshez, így a masszázst egy hosszú és nehéz autós utazás alatt is megengedheted magadnak. A masszázs javasolt időtartama 30 perc. A készülék huzatát egyszerűen le lehet csatolni, és könnyen ki lehet tisztítani. Kényeztesd magadat kellemes kikapcsolódással egy kemény nap után ezzel a kiváló masszázskészülékkel.


A Beauty Relax masszázskészülék fő jellemzői

  • Kellemes és ellazító Shiatsu japán masszázs
  • 6 erőteljes masszázsfej
  • Infravörös melegítés
  • Fogantyú a kéznek
  • Univerzális alkalmazás
  • Egyszerű karbantartás
 
Kód:  HRAa5851
Termékszám:  8594166100497
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20