Oldal frissítése

Beauty Relax narancsbőr elleni masszírozó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax narancsbőr elleni masszírozó

A forgó fejekkel ellátott BR-315 narancsbőr elleni masszírozó hatékony eszköz a cellulit elleni harcban. A 3D masszázs mechanizmussal intenzíven és mélyen masszírozza a bőrt, és mélyen behatol a bőr alatti zsírsejtek rétegébe. A masszázs serkenti a vérkeringést és a nyirok áramlását, ami jobb anyagcserét biztosít és csökkenti a narancsbőr megjelenését. Segít az alakformálásban, feszesíti a megereszkedett bőrt, a bőr simább és rugalmasabb lesz. A masszírozóra 6 forgófej van szerelve és két sebességfokozattal rendelkezik, alacsony és magas sebességgel.

Fő előnyök

  • hatékony eszköz a cellulit tüneteinek enyhítésére
  • 3D masszázs mechanizmussal
  • intenzív mély szöveti masszázs
  • 6 forgófej
  • 2 sebesség
  • ergonómikus forma

Egyedülálló masszázs

Ergonómikus kialakítása megkönnyíti a készülék kényelmes kézben tartását használat közben. Végezd a masszázst a problémás területeken, mint például a belső comb, csípő, fenék, has és a felkarok. A masszázs során célszerű masszázs illóolajat alkalmazni, amitől a készülék könnyebben mozog a bőrön és bőrfeszesítő hatás is gyorsabban megmutatkozik. Kényeztesd magad egy masszázzsal, amely hatásos a narancsbőr tüneteinek enyhítésében és szép sima bőrt varázsol.
Műszaki adatok:
Áramfogyasztás:
4,5-9 W (alacsony vagy magas fokozaton)
Áramellátás:
AC adapter 12V (tartozék a csomagban)
Méret:
16 × 13 × 5 cm
Tömeg:
420 g

 
 
Kód:  HRAa5856
Termékszám:  8594166100541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05