Oldal frissítése

Beauty Relax masszázs öv BR-080

4,3 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Beauty Relax masszázs öv BR-080

Masszázs öv BEAUTY RELAX BR-080 egy nagyon hatékony formája a izomfeszültség. A szalag használja az egyik legjobb módszer, hogy engedje el a stressz - okozta rezgés megjelenése néhány perc alatt! Bent a masszázs öv van szerelve egy elektronikus vibrációs motor, amely serkenti a merev és fáradt izmokat. A készülék tápellátását akkumulátorok miatt, és a kis méret, akkor vigye magával, hogy készült egy kényelmes, elasztikus anyagból. Be- és kikapcsolás vezérli a gombnyomásra.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Erőteljes vibrációs motorKönnyen alkalmazkodik az egyes felhasználók végtagokKellemes tapintású anyagBe- és kikapcsolás egy gomb megnyomásávalKis súly és kompakt méretekEnyhíti az izomfeszültségetcsökkenti a stressztJavítja a vérkeringést
méretek:
14 × 13 × 4 cm
súly:
200 g
áramellátás:
2 x AA elem
Kód:  EAT7216
Termékszám:  8594166093775

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15