Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax ionizációs arcápoló készülék fényterápiával

A fotonterápiás ionizáló bőrkomplex egy modern kozmetikai bőrápoló készülék, ionizációs és fotonterápiával. Az ionizálás során az ionok közvetlenül behatolnak a bőr egyes rétegeibe, ami a bőr pórusainak felszabadulását eredményezi. A sejtek jobban és mélyebben felszívják a bőrön keresztül a hatóanyagokat, amelyek a kozmetikai krémekből, maszkokból és szérumokból származnak. Az ionizáló terápia kiegészíti a rezgésmasszázst, amely javítja a vérkeringést, stimulálja az arc nyirokrendszerét és detoxikálja a bőr alatti szöveteket. 
A foton terápiában a fényenergia behatol a szervezetbe, mint a fotoreceptorok által a sejtebe abszorbeált fotonok. A világítást 18 erős LED biztosítja. Ez a kezelési módszer alkalmas a lágy részek kezelésére és speciális bőrproblémák megoldására. A könnyű energia hatására a szövetek regenerálódnak a kollagén keletkezéséhez, ami szükséges ahhoz, hogy simítsa a bőrt és csökkentse a ráncokat.

Fő előnyei

  • ionizációs terápia
  • vibrációs masszázs
  • fotonterápia
  • három fénytípusú fotonterápia
  • alkalmas otthoni használatra
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • egyszerű működés

A fotonterápia fénymódjai

A fényterápia három fényt használ világos piros, kék és zöld színeket.A piros fény elősegíti a természetes kollagén termelést, javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és megakadályozza a pigmentációt. A kék fénynek antibakteriális és gyulladásgátló hatása van, és megelőzésként szolgál a pattanások ellen. A zöld fény segít csökkenteni a pigmentfoltokat és egyensúlyozni a bőr színtónusát. A gyulladásgátló hatása.

Otthoni használatra alkalmas

A szépségszalonokban használt technológia ötvözetének nagy előnye, hogy otthonod kényelmében használhatod. A kezelés biztonságos és fájdalommentes, nagyon finom a bőrhöz. Minden bőrtípusra alkalmas. A készülék könnyen kezelhető a gombokkal, nagyon könnyű és kompakt, kényelmesen tartható. Kényeztesd a bőröd ezzel a csúcsminőségű masszázs eszközzel, hogy gyönyörű, egészséges, fiatalos és friss legyen.
Paraméterek és specifikációk:
Energiafelvétel:
120 mA
A piros fény hullámhossza:
622 × 628 nm
A kék fény hullámhossza:
462 × 468 nm
A zöld fény hullámhossza:
522 × 528 nm
Tápegység:
4 × AAA elem
Méretek:
5,5 × 16 × 5 cm
Súly:
200 g


Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Elemek száma 1 db

Típus

Típus Masszázspisztoly

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval, Vibrációs masszázs
Programok száma 3

Tápellátás

Tápellátás módja Elemes

Funkciók

Funkció Elektrostimulációval, Intenzitás beállítása, Rezgés

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás
Kód:  HRAa5853
Termékszám:  BR-1040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15