Oldal frissítése

Beauty Relax BR-510

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beauty Relax BR-510

Kozmetikai tükör BEAUTY RELAX BR-510 remekel a változékonyság és a lehetőséget, hogy LED-es világítás, amely biztosítja, hogy a smink nem csak könnyebb, de jobb! Mirror foroghat többféleképpen, akkor tartsa vagy fold, ami nagyban megkönnyíti tárgyalás. Sőt, ez a kettős, az egyik oldalról kínál igazi kijelző mérete a második fordulóban, zoom, amely összhangban áll a tökéletes smink, hanem a rendszeres arc- és hiányosságok formájában pattanások. Kijelző minősége növelésével jár, mint egy nagyító nagyban segít semmilyen bőrápoló.

12 LED-ek segítségével tökéletes világítást a tárgyalás legfontosabb, hogy a kapott smink meg természetesen, és mentes a hibákat. Változatossága miatt és világítási lehetőség, lehetőségeit nagy tükrök, javasoljuk, például az orvosi tükör például, hogy ellenőrizzék az intim részek vagy borotválás ezeken a területeken. Használat csak rajtad!

Műszaki adatok

Anyaga: műanyag
Powered by 3x AA
Tömeg: 250 g
Méretek: 14x3x28 cm

Kód:  EAT7207
Termékszám:  8594166093911

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10