Oldal frissítése

BEAUTY RELAX BR-310

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BEAUTY RELAX BR-310

A narancsbőr egy olyan esztétikai probléma, amellyes sok nő küzd. Mindenki szeretne megszabadulni tőle, azonban ez nem olyan egyszerű. Manapság számos módon lehet megszabadulni a naransbőrtől, dee egyik sem olyan hatékony, és kellemes  mint a Beauty Relax BR-10.
Hatások:
A Beauty Relax  a vákuum terápia alapján működik. A termék fő része egy  átlátszó kúpos fej. Ha a bőrrel érintkezik, az érintett területek intenzív mély masszázsa következik be. A vákuum az átlátszó fej kerek éleivel kombinálva különösen előnyös a bőr alatti zsírszöveteknél, ahol az úgynevezett narancsbőr fő okozója is található. Rendszeres használatával a bőr finomabb, simább és frissebb lesz.
Alkalmazása:
A Beauty Relax készülék tökéletes harcos a narancsbőr ellen a test olyan részein, mint a belső comb, csípő, fenék, has és a kar. Javasoljuk illóolajokkal  való használatát, amelyek a készüléket illatosabbá, a  bőrt pedig simábbá teszik,saz eredmények is látványosabbak és még gyorsabban lesznek láthatóak.  Továbbá javasoljuk a friss levegőn tartózkodást és a megfelelő táplálkozást. A hatás így méginkább felgyorsult és tartósabb is lesz.
Műszaki adatok:
Méretek:21x13x7cm
Súly:
0,5 kg
áramellátás:
Belső akkumulátor vagy AC adapter
 

Kód:  EAT7208
Termékszám:  8594166090040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05