Oldal frissítése

BEAUTY FORMULAS Tea Tree Tisztító orrcsíkok, 6 db

4,5 2 értékelés
1 290 Ft

BEAUTY FORMULAS Tea Tree Tisztító orrcsíkok, 6 db

A bőröd csak a legjobb készítményekre szomjazik. A népszerű Beauty Formulas által előállított arcmaszk alkalmazási területe: orr. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Innovatív összetevőinek és kellemes illatának hála minden hölgy felhasználó imádni fogja. Hatékony minden bőrtípusra, ragyogóvá és egészségessé varázsolja a bőrt. Az ismert Beauty Formulas lehúzható arcmaszk kellemes állagú és könnyű felhelyezni. Hatóideje, amíg kifejti hatását 20 perc, ez idő alatt pedig töltődj és pihenj. A maszkban található hatóanyagok azonnali ragyogó hatást fejtenek ki, egészséges megjelenést kölcsönöznek bőrödnek, és fiatalabbnak tűnsz majd. A végeredmény láttán teljesen elámulsz majd!

Arcpakolás BEAUTY FORMULAS Tea Tree Tisztító orrcsíkok, 6 db ...

A híres BEAUTY FORMULAS Tea Tree Tisztító orrcsíkok, 6 db arcmaszk fontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert Beauty Formulas gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: orr, amelynek gondoskodik a megfelelő bőrápolásáról
  • Remek választás a hölgyek számára
  • A jótékony lehúzható típusú arcmaszkot könnyű felvinni és az állaga is egyedülállóan nagyszerű
  • Az arcmaszk bőrre gyakorolt hatása: hidratáló, világosító, mattító, pórusösszehúzó, tisztító és mitesszerek ellen
  • Az arcmaszk hatóanyaga: tea Tree
  • Tökéletes eredményt kínál minden bőrtípuson
  • A gyártó büszke arra, hogy terméke a következő jelöléssel rendelkezik: dermokozmetikum
  • A maszk hatóideje: 20 perc

A népszerű Beauty Formulas arcmaszk rendkívüli hatásai

Fontos, hogy vigyázz a bőrödre, és rendszeresen használj arcmaszkot, hogy megtapasztalhasd az általa nyújtott csodálatos eredményeket. A hidratáló Beauty Formulas arcmaszk tökéletes termék mindazok számára, akik a bőre szárazságtól vagy hámlással járó problémáktól szenved. Az aktív világosító összetevők fényesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményeznek, és segítenek javítani a bőr tónusát. A mélytisztítással eltávolíthatod az összes szennyeződést, ezáltal bőröd fellélegzik és csodásan ragyog majd. A felesleges faggyú szabályozásával hozzájárul ahhoz, hogy a bőröd matt maradjon. Az arcmaszk összehúzza a pórusokat és eltávolítja a mitesszereket, hozzájárulva a sima bőrfelszínhez.

Még ragyogóbb bőr!

Az ismert Beauty Formulas arcmaszk remek választás, mert hatékonyan ápolja a bőrt. Ez egy olyan dermokozmetikum, amely megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Orr

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Mattító, Pórusösszehúzó, Tisztító, Mitesszerek ellen

Hatóidő

Hatóidő 20 perc
Kód:  KSPL3164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5012251011327

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20