Oldal frissítése

Beautifly Hair Flow Pro Styler

148 090 Ft

Beautifly Hair Flow Pro Styler

Csodás hullámok fáradtság nélkül. A(z) Beautifly által gyártott hajsütő pótolhatatlan az olyan nők számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének a fodrászuk meglátogatása nélkül. A kifogástalan hajkoronához a hajunk típusához illő hőmérsékletet kell választanunk. A(z) Beautifly hajsütővas 3 hőmérséklet fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 85 °C. Fontos, hogy vékony szálú haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg sűrűbb hajra magasabb hőfokot válasszunk. Az ionizációs technológia visszaadja a haj egészséges csillogását.

Hajsütővas Beautifly Hair Flow Pro Styler ...
Hajsütővas Beautifly Hair Flow Pro Styler ...
  • Legmagasabb hőmérséklete: 85 °C
  • Választható fokozatok száma: 3
  • Kábelhossz: 2 m

A(z) Beautifly Hair Flow Pro Styler hajgöndörítő egyéb funkciói

A csomagolás a készüléken kívül a következőket tartalmazza: Hajkefe, Kreppelő és Spirálos. Vagyis hajkoronádnak csak kreativitásod szabhat határt. A(z) 2 m hosszú tápkábel komfortos használatot garantál. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett állnod. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas Beautifly Hair Flow Pro Styler ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Hőmérséklet fokozatok száma 3
Max. hőmérséklet 85 °C
Kábel hosszúsága 2 m

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Hajkefe, Kreppelő, Spirálos
Működés és kiegészítők Ionizálás

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEAkul99
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903003701699

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05