Oldal frissítése

Beautifly B-Scrub PRO

61 490 Ft

Beautifly B-Scrub PRO

A Beautifly B-Scrub PRO tökéletesen ápolja a bőrödet. Tisztítápol, kisimít, világosítja a pigmentfoltokat, küzd a pattanások elleneltávolítja az elhalt hámsejteket, egységesíti és feszesíti a bőrt. Kék és vörös fénnyel végzett fényterápiát kínál, amely növeli a tisztítás hatékonyságát és javítja a hatóanyagok bőrbe jutását a kezelés során. A Beautifly B-Scrub PRO egészséges, feszes és ragyogó bőrt biztosít.

A Beautifly B-Scrub PRO legfontosabb jellemzői

  • Bőrápolásra tervezett eszköz
  • Tisztít, ápol, simít, világosítja a pigmentfoltokat és küzd a pattanások ellen
  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, egységesíti és feszesíti a bőrt
  • A Beautifly B-Scrub PRO kék és vörös fénnyel kínál fényterápiát
  • Egészséges, feszes és ragyogó bőrt biztosít
  • Az eszközzel 3 lépéses kezelést lehet végrehajtani, a következők szerint: pozitív ionizáció, negatív ionizáció és az arcizmok elektromos stimulációja.
  • Színkivitel: fekete-rózsaszín-arany-fehér

A Beautifly B-Scrub PRO 3 lépéses ápolást biztosít

A Beautifly B-Scrub PRO 3 lépéses kezelést biztosít, nevezetesen ppozitív ionizációt, negatív ionizációt és az arcizmok elektromos stimulációját. Az első lépésben a bőrt antibakteriális kék fénnyel kezelik, amely egyesíti az ultrahang-technológiát, a pozitív ionokat és a kék fényt. Tisztítja és elátovíltja az elhalt hámsejteket. A negatív ionizációban a vörös fény ultrahanggal és negatív ionokkal működik együtt. Az eredmény, hogy a kozmetikai termékek hatóanyagai mélyebbre jutnak és nő a hatékonyságuk. Az EMS ultrahangot, alacsony és magas EMS-t használ. Helyreállítja a bőr rugalmasságát és stimulálja a kollagént és az elasztint. Az áram gyengéd és gyors impulzusai közvetlenül az izmokba jutnak. A kollagén- és elasztinképződés ezt követően belülről tölti ki a kisebb hiányosságokat.

Paraméterek

Típus

Típus Spatula

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás

Típus

Típus Mechanikus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Intenzitás beállítása
Funkciók Időzítő, Bőrnedvesítés
Üzemmódok száma 4

Szín

Szín Fehér, Világos, Rózsaarany

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató, Tok, Töltőkábel

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Aljzat típusa

Ország Lengyelország
Kód:  BEAul86
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903003700586

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20