Oldal frissítése

Beautifly B-Glossy Blush mezoterápiás készülék

37 990 Ft

Beautifly B-Glossy Blush mezoterápiás készülék

Beautifly B-Glossy kozmetikai készülék

Kényeztesd bőrödet ultrahangos masszázzsal és mélyhidratálással

Szeretnél vigyázni a bőrödre és minőségi ápolást nyújtani neki? A Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék ultrahangos technológiával kezeli a bőrt, és gyengéd mikromasszázst ad neki. Nemcsak tisztítja a bőrt, hanem beindítja a vérkeringést is, amelynek köszönhetően a termékekben lévő hatóanyagok könnyebben eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A Beautifly B-Glossy Blush bőrápoló készülék rendszeres használata kiegyenlíti a bőrtónust, csökkenti a finom vonalakat, hegeket és pattanásokat. Ez abőrtisztító készülék ideális segítő a fáradt és kipirosodott bőr elleni küzdelemben.

Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék

A Beautifly B-Glossy Blush legfontosabb jellemzői

  • A kozmetikai bőrápoló készülék vörös és kék fényt használ
  • Ultrahangos technológia
  • Iontoferezis
  • A készülék megtisztítja bőrödet a szennyeződésektől, a sminkmaradványoktól és az elhalt hámsejtektől
  • Kompakt kialakítás
  • Vezeték nélküli kivitel
Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék

A Beautifly B-Glossy Blush mély mikromasszázst nyújt bőrödnek

Az ultrahanghullámos tisztító készülék fájdalommentes mikromasszázst garantál, amely ideális felmelegítést biztosít a bőrnek, javítva annak vérkeringését és a szövetek áteresztőképességét az alkalmazott kozmetikai termékek számára. Ezzel a hatással a Beautifly B-Glossy Blush növeli a kollagén- és elasztintermelést, valamint felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát is.

Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék

A kozmetikai bőrtisztító készülék kétféle fotonfényt használ

A Beautifly B-Glossy Blush a bőr igényeit szem előtt tartva lett kifejlesztve. Kétféle fotonfényt használhatsz. A vörös fény serkenti a sejteket, hogy gyorsabban termeljenek kollagént és elasztint, ezáltal feszesítve, kisimítva és csökkentve a ráncokat minden bőrtípus esetén. Segít megszabadulni a szem alatti puffadtságtól és sötét karikáktól is. A kék fotonfény segít szabályozni a faggyúmirigyek aktivitását és a faggyú kiválasztásának mennyiségét. A Beautifly B-Glossy Blush bőrtisztító készülékígy javítja a bőr tónusát, és még a nehezen fedhető, kitágult pórusokat is kevésbé láthatóvá teszi.

Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék

Az ionterápia megtisztítja a bőrt

A Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai tisztító készülék ionos terápiával rendelkezik, hogy megszabadítsa bőrödet a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. Ez a kezelési forma javítja a hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe. Ha rendszeresen használod a Beautifly B-Glossy Blush készüléket, minimálisra csökkentheted a problémás elszíneződések láthatóságát, és kiegyenlítheted a bőrtónusodat. Ugyanakkor a bőröd simább, feszesebb és hidratáltabb lesz.

Beautifly B-Glossy Blush kozmetikai készülék


Paraméterek

Típus

Típus Kefe

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés, Szem alatti karikák csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását

Típus

Típus Ionizációs, Ultrahangos

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés, Szem alatti karikák csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását
Kód:  BUFKP033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903003701033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20