Oldal frissítése

Beautifly B-Fresh, Slim

15 690 Ft

Beautifly B-Fresh, Slim

A kiváló minőségű Beautifly arctisztító kefe megkönnyíti a napi bőrápolást. Hatékonyan eltávolítja a sminket, miközben gyengéd peelingre is használható a bőrön. A szonikus technológiának hála a bőr vitalizált és csodásan ragyogó lesz. Az arctisztító kefe használatának kellemes előnyei: bőrtisztítás, bőrfiatalítás és ráncok csökkentése. A termék kialakításával jól mutat a kedvelt rózsaszín szín. A kiváló minőségű Beautifly szonikus arctisztító kefe a mindennapok nélkülözhetetlen segítsége lesz.

Arctisztító kefe Beautifly B-Fresh, Slim ...
Arctisztító kefe Beautifly B-Fresh, Slim ...

A szuper Beautifly B-Fresh, Slim arctisztító kefe legfontosabb jellemzői

  • A pompás Beautifly arctisztító kefe biztosítja bőröd mélyre ható, teljes tisztítását
  • A szonikus technológiának hála a bőr vitalizált és csodásan ragyogó lesz
  • Az arctisztító kefe használatának figyelemre méltó előnyei a következők: bőrtisztítás, bőrfiatalítás és ráncok csökkentése
  • Te magad választhatod ki a kívánt intenzitást
  • Az arctisztító kefe nemcsak azért remek, mert elöblíthető folyó víz alatt, hanem azért is, mert zuhanyozás közben is lehet használni
  • Az arctisztító kefe időzítővel rendelkezik

Ápold bőrödet otthonod kényelmében

A hasznos Beautifly arctisztító kefe segítségével garantált az alapos mélytisztítás. Eltávolítja az arcról a szennyeződéseket, az elhalt sejteket és a felesleges faggyút, ennek hála javul a bőrminőség és vérkeringés is. Lehetővé teszi a kívánt intenzitásszint beállítását a tökéletes pórustisztításhoz. A vízálló kialakításnak köszönhetően az arctisztító kefe zuhany alatt is használható, továbbá folyó víz alatt el lehet öblíteni. Különféle kozmetikai termékekkel való használatra is alkalmas, például krémekkel, habos lemosókkal vagy olajat tartalmazó készítményekkel. A készüléken van időzítő, amely az ajánlott tisztítási időt jelzi. 2 tisztítási üzemmóddal rendelkezik.

Arctisztító kefe Beautifly B-Fresh, Slim ...

Tömeg:

153 g

Töltés típusa:

akkumulátoros

Töltés ideje:

2 óra

Paraméterek

Típus

Típus Kefe

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése

Típus

Típus Szonikus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Intenzitás beállítása
Funkciók Időzítő
Üzemmódok száma 2

Szín

Szín Rózsaszín

Tömeg

Tömeg 153 g

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Akkumulátor

Töltési idő 2 óra
Kód:  BUFKP326
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903003700326

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20