Oldal frissítése

Beautifly B-Booster PRO mezoterápiás készülék

94 290 Ft

Beautifly B-Booster PRO mezoterápiás készülék

Multifunkcionális kozmetikai eszköz a mindennapi bőrápoláshoz

A Beautifly B-Booster PRO alkalmas a bőr mindennapi ápolására. Használd az ultrahangos tisztító üzemmódot, hogy előkészítsd bőrödet a professzionális fiatalító kezelésre. Az erőteljes liftinget elektrostimulációval (EMS) és többpólusú rádióhullámokkal biztosítja. Kompakt kialakításának köszönhetően a Beautifly B-Booster PRO könnyen használható.

Beautifly B-Booster PRO
Beautifly B-Booster PRO

A Beautifly B-Booster PRO bőrápoló készülék legfontosabb jellemzői

  • Ultrahangos tisztítás, rádiófrekvenciás terápia és EMS impulzusok
  • A Beautifly B-Booster PRO gyémánt görgős fazettákkal rendelkezik
  • Kompakt és ergonomikus kialakítás a könnyű használat érdekében
  • Hasra, arcra, combra és fenékre használható

A Beautifly B-Booster PRO alkalmazási területei

Beautifly B-Booster PRO

Combok és fenék

Beautifly B-Booster PRO

Arc

Beautifly B-Booster PRO

Has

Beautifly B-Booster PRO
Beautifly B-Booster PRO

A Beautifly B-Booster PRO rádiófrekvenciával rendelkezik

A rádiófrekvencia hőhatású rádióhullámokat használ, amelyek 40°C-os hőmérsékletre melegítik a szöveteket. A Beautifly masszírozó készülék többpólusú rádióhullámokat generál, amelyek különböző bőrmélységekbe hatolnak. Ez a módszer nem igényel földelést, és nem befolyásolja hátrányosan a testet, és nem melegíti túl a szöveteket. A Beautifly B-Booster PRO biztosítja a test formálását, a testzsír csökkentését, a narancsbőr eltüntetését, a bőr feszesítését, a test rugalmasságának növelését és simaságát.

Beautifly B-Booster PRO

Ultrahangos rezgés

A Beautifly B-Booster PRO rezgések és pozitív ionok segítségével tökéletesen megtisztíthatod a bőr pórusait a szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. A készülék rezgései behatolnak a hámrétegekbe, és eltávolítják a szennyeződések akár 99,5%-át. Az így mélyen megtisztított bőr jobban felszívja kedvenc kozmetikai termékeidet. A tisztítási funkcióhoz használj nedvesített vattapamacsot a Beautifly B-Booster PRO készülékkel.

Beautifly B-Booster PRO

EMS lifting masszázs

Az EMS-en keresztül végzett masszázs csökkenti a meglévő ráncokat és feszesíti az arcot. A MES mikroáram feszesítik a bőrt. A Beautifly B-Booster PRO-nak köszönhetően a bőr több kollagént és elasztint termel.

Beautifly B-Booster PRO

Paraméterek

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Rádiófrekvenciás, Ultrahangos

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés, Duzzanat csökkentés, Sminkeltávolítás, Bőrtónus egységesítése

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ergonomikus kialakítás
Funkciók Időzítő

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 000 mAh
Kód:  BUFKP975
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903003700975

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20