Oldal frissítése

Beats Studio3 Wireless homokbarna

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio3 Wireless homokbarna

Dr. Dre egy jól ismert hip-hop producer, aki a számtalan felvétel mellett a Beats fejhallgató formatervezésének kialakításában is részt vett. A homokbarna Studio3 Wireless modell könnyű és helytakarékos, ugyanakkor meglepően jó hangminőséget kínál. Mindent kiválóan szólaltat meg, a kemény raptől a finom csicsergőhangokig. Afejhallgató 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül egy levehető kábel vagy a Bluetooth vezeték nélküli technológia (akár tíz méterig) segítségével csatlakoztatható. Ha olyan márkás fejhallgatót keresel, amely a modern kényelmet képviseli, akkor a Beats Studio3 Wireless számodra az ideális választás.

A Beats Studio3 Wireless  homokbarna fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és tárolható vezeték nélküli fejhallgató homokbarna színben
  • Csatlakozás Bluetoothon (hatótáv akár 10 m-ig) vagy levehető kábelen keresztül
  • A Studio3 Wireless minőségi hangzást nyújt
  • Pure ANC technológia aktív környezeti zajcsökkentést biztosít
  • Kompatibilis iOS-szel és Androiddal
  • Egyszerűen kezelhető Beats Studio3 Wireless
  • Villámgyors töltés a Fast Fuel funkció révén
  • Maximális fejhallgató üzemidő akár 22 órán át
  • Töltés microUSB-n keresztül

Egyedülálló Pure ANC technológia

A Pure ANC technológiának köszönhetően semmi sem fogja megzavarni a zenehallgatásodat. Az Active Noise Canceling aktívan csökkenti a környezeti és egyéb zajokat. A Beats Studio3 Wireless egyszerűen használható a hangos helyeken is, például tömegközeledés során vagy forgalmas kültéri területeken, amelyek zengenek akülönféle zajoktól. Ha valaki épp hozzád beszél vagy hallanod kell, mi történik körülötted, mindössze egyetlen mozdulattal kikapcsolhatod a fejhallgatót. Ráadásul a hangerő-szabályozó is a kábelen található, így többé nem kell elővenned a mobiltelefonodat a zsebedből.

Extrém gyorsan tölthető Studio3 Wireless modell

Annak érdekében, hogy ne kelljen szükségtelenül hosszú időre megválnod kedvenc zenéidtől, a Studio3 Wireless fejhallgató Fast Fuel technológiával lett ellátva, amely villámgyors töltést tesz lehetővé. Mindössze tíz perc töltést követően további három órán keresztül használhatod a készüléket. Csak csatlakoztasd afejhallgatót a microUSB kábel segítségével, mielőtt útnak indulsz, és az pillanatokon belül készen áll. A feltöltés követően a fejhallgató hihetetlenül hosszú, akár 22 órás üzemidőt garantál.



Paraméterek

Szín

Szín Bézs
Kód:  MON302m72
Termékszám:  MTQX2EE/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05