Oldal frissítése

Beats Studio Wireless - white

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - white

A vezeték nélküli Beats Studio Wireless by Dr. Dre fejhallgató megszabadít a vezetékektől és a környezeti zajtól. A beépített akkumulátorral vezeték nélkül élvezheted a zenét akár 12 órán keresztül, ha kábellel csatlakoztatod akkor akár 20 órán át. A hangot Bluetooth technológia továbbítja legfeljebb 10 m hatósugárig. A fülhallgató nem fogja nyomni a fejedet, mivel puha fülpárnái vannak és a tömege csak 260 g.

A The Beats Acoustic Engine digitális audio technológia hű hangátadást eredményez, legyen az a zene rock, hip-hop, elektronikus vagy R&B. A még jobb hangélmény érdekében a készülék fel van szerelve adaptív zajcsökkentési áramkörökkel is (Adaptive Noise Canceling). Ezt ráadásul zajos környezetben akár zenehallgatás nélkül is lehet használni.

A fejhallgató fehér színben kapható.

Kiegészítők:

  • RemoteTalk kábel távirányítóval és mikrofonnal
  • 3.5mm audio kábel
  • USB 2.0 töltőkábel (USB - micro USB)
  • USB töltő
  • Merev tok
  • Tisztítókendő
  • használati utasítás

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  MON301c92
Termékszám:  MH8J2ZM/B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20