Oldal frissítése

Beats Studio Wireless - arany

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats Studio Wireless - arany

Élvezze a zenét, kábel nélkül.

Élvezze a kényelmet, a zenehallgatás. Ezekkel egyedülálló fejhallgató érjük, minden gond nélkül. Az új Beats Studio fejhallgató Vezeték biztosít a vezeték nélküli kapcsolat Adaptive zajszűrés (ANC), egy akkumulátor és egy újratervezett hang. Bluetooth interfész kapcsolatban marad a parttól 10 mA szabadon hallgathat zenét, például a hívásokat, hagyja pályák, és a hangerő a headset.

Legyen a csend világában.

Lecsendesíteni a zaj a külvilág kompromisszumok nélküli kettős üzemmódú adaptív zajcsökkentés. Semmi sem lesz soha nem zavart. A technológia a digitális audio A Beats Acoustic Engine szállít Fi zene, hogy ez egy rock, hip-hop, elektronikus és R & B Hófehér színű arany hangok azt sugallja, hogy a design fejhallgató tervezett legnagyobb kegyelem. Ezek a gyors kanyarokban, sima felület, és nincs látható csavarokat. Fejhallgató adunk könnyebb, de erősebb és kényelmesebb fejpánt, ami súlyuk csökkentése akár felére. Sőt, ezek lágyabb héjak, amelyek ergonomikus igazított a fej formáját, és ezért van, zenét magát.

Beépített újratölthető akkumulátor.

Nová Beats Studio Wireless přichází s vestavěnou dobíjecí baterií, která vydrží až 12 hodin při bezdrátovém poslechu. Hallgatva kábellel gyönyörű nyolc órával több, ami növeli a az akkumulátorok 20 órán belül. Ha kihúzza a kábelt auto on / off kapcsolja ki a készülék. Ez megakadályozza a felesleges energiapazarlás. Látható töltöttségi szint kijelző mindig tudni fogja, hogy mennyi energia maradt. Fejhallgató tölthető micro USB interfészen szinte bárhol.

A csomag tartalma:

  • Beats Studio fejhallgató Vezeték
  • Kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • USB 2.0 töltőkábel (USB - micro USB)
  • USB Power Adapter
  • ház
  • törlőkendő
  • oktatás

Paraméterek

Szín

Szín Arany
Kód:  MON301c99
Termékszám:  mhdm2zm/a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15