Oldal frissítése

Beats Pro, fekete

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats Pro, fekete

Akusztikus hangolású szakemberek Monster Beats Pro használatra tervezték felvételi stúdiókban, klubok és előadások. Ez egy szabadalmaztatott I / O lehetőségeket használatra hangstúdiókban, így láncba fejhallgató és megosztás keverékek. Egyedülálló billenő rendszer könnyedén nyomon követhető a kagyló, tartós fém konstrukció ismét biztosítja a tartósságot, ellenáll a rezgésnek és rezonanciák, és fenntartja a hang egyszerű torzítás. Ultra-puha fülpárnák készülnek Tökéletes hang kényelmet és kiváló hangszigetelés.
Beats Pro a referencia fejhallgató kifejlesztett audió szakemberek audio szakemberek. Részben azok számára is, akik inkább a kiegyensúlyozott, mégis erőteljes hangzás a teljes audio spektrum.Építése miatt könnyű, de erős alumínium veri Pro ellenáll a rezgésnek, így soha nem hallani kívánt hangot leletek, csak a tiszta jelet. Ezek biztonságosan elő az igazán kemény használat - mosható! Nem kell aggódnia a verejték, a upatlat vagy káposztasaláta...Ha valaha is akartam, hogy ossza meg mix nélkül kiveszi a fülhallgatót a fejét, most már tudod. Kettős bemeneti és kimeneti csatlakozó lehetővé teszi, hogy megosszák keverékek egyszerűen láncolás fejhallgató. Együtt a design, hogy lehetővé teszi a könnyű monitor a hangot a szobában is, míg fejhallgatót visel.Mély basszus és tiszta hangzás vertikumában Beats Pro nem használ semmilyen áramkört kiküszöbölésére zaj vagy további erősítés, így lehet hallani a tiszta hangot. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  MON301b
Termékszám:  MH6P2ZM/A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05