Oldal frissítése

Beats PowerBeats Pro mohazöld

4,4 57 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beats PowerBeats Pro mohazöld

Tapasztald meg az igazi szabadság érzését a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatóval. Különösen sportolásra alkalmas, állítható ergonomikus fogantyúiknak köszönhetően, amelyek kényelmesen illeszkednek a füleid mögé. A vízálló és porálló szerkezetnek köszönhetően szinte bármilyen időben sportolhatsz. Erős és kiegyensúlyozott hangzást biztosít, dinamikus tartományban, és tökéletesen elszigetelik a környezet zaját. Ez garantálja a zene első osztályú észavartalan hallgatását.

A Beats PowerBeats Pro mohazöld fehér színű fejhallgató fő jellemzői

  • Bluetooth csatlakoztatás
  • Vezeték nélküli
  • Formázható tartó
  • Hosszan tartó elemek
  • Töltés a tokban
  • Integrált mikrofon
  • Ellenálló kialakítás (IPX4)

Beats PowerBeats Pro Bluetooth technológiával

A vezetékek  nélkül sokkal jobban tudsz sportolni. Szinte el fogod felejteni, hogy fülhallgatót használsz. A Bluetooth technológiának  köszönhetően könnyen párosíthatod  az okostelefonoddal. A megszakítás nélküli hallgatást egy erős akkumulátor biztosítja akár 9 órán keresztül. Ha nem volt időd  újratölteni a fejhallgatót, akkor biztosan örülni fogsz a gyors töltési funkciónak. Akár 1,5 óra zenehallgatást is biztosít a mindössze 5 perctöltési idő. Elegáns megoldású a  töltő is. A fejhallgatót közvetlenül a tokjában töltheted, mely a csomagolás tartalma.

Handsfree és ellenálló kialakítás

A fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik, így handsfree módban is tudod fogadni a hívásokat. A hívás fogadásához, elutasításához vagy a hívás befejezéséhez nyomd meg a nagy "b" gombot. A fejhallgató szerkezetén találhatóak egyéb gombok is a hangerő szabályozására és a "Jumpstart", amely automatikusan elindítja a zenét, ha a fülhallgatót behelyezed a füledbe. A zenét ki is kapcsolja, ha kiveszed a füledből. A Beats PowerBeats Pro fülhallgatót úgytervezték, hogy ellenálljon az esőnek, pornak és az izzadtságnak is (IPX4).


Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülkampókkal
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás
Vízállóság IPX4
További tulajdonságok True Wireless, Cserélhető füldugók

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 24 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 9 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 15 óra
Akkumulátor töltése Tokban
Kód:  MON303o81b
Termékszám:  MV712EE/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05