Oldal frissítése

BeastPink Colla Pink 240 g, wild berries

5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BeastPink Colla Pink 240 g, wild berries

Ízületi fájdalomban szenvedsz? Ez esetben szerezd be ezt a megbízható GymBeam ízület erősítőt. Az ízületi betegség nem feltétlenül párosul az életkorunkkal. Sok más oka is lehet, mint például a túlzott igénybevétel. Vagyis, ha rendszeresen erőnléti edzéseket végzel, akkor te is sokat tehetsz az ízületeid egészségi állapotának megőrzése érdekében.

BeastPink Colla Pink 240 g, wild berries ízület erősítő fontosabb tulajdonságai

  • Szabadulj meg az ízületi fájdalmaktól

Összetétel

Hidrolizált kollagén peptidek, C-vitamin (L-aszkorbinsav), szőlőmagkivonat (Vitis vinifera), hialuronsav, savasságszabályozó (citromsav, almasav), aroma, színezék (cékla), édesítőszer (szukralóz), cink-szulfát, B3-vitamin (niacinamid), B2-vitamin (riboflavin), A-vitamin (retinol), nátrium-szelenit, B7-vitamin (D-biotin).
Kód:  SPTgym217
Termékszám:  8586022214998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20